На парковці сфотографували електричний кросовер Renault Megane

0
596

На парковці сфотографували несподівану модель під логотипом Renault – це електричний кросовер Megane E-Tech Electric, який в Україні не продається. Знімки були опубліковані на форумі Renault Club. Електрокар Megane E-Tech Electric, пофарбований у сірий відтінок кузова та «обутий» у покришки Continental.

Електричний Megane був представлений восени 2021 року. Автомобіль побудували на образ однойменного прототипу з характерною для паливних варіантів Renault оптикою, а також чорною окантовкою по периметру кузова. В його основі знаходиться платформа CMF-EV , на якій також базується модель Nissan Ariya . Новинка відзначилася скромними габаритами (в довжину всього 4210 мм), а розмірність колісних дисків знаходиться в діапазоні від 18 до 20 дюймів.

У салоні найдорожчої комплектації Megane E-Tech Electric розміщена велика Г-подібна консоль з електронною «приладкою» та вертикально орієнтованим дисплеєм медіасистеми. Однак є й фізичні кнопки для керування кліматичною установкою, а також перемикачі режимів їзди праворуч та ліворуч від рульового колеса.

Початкова версія Megane E-Tech Electric оснащується 130-сильним електродвигуном і батареєю ємністю 40 кіловат-годин, а топова модифікація двигуном на 220 к.с. і більш ємним акумулятором на 60 кіловат-годин з можливістю швидкого заряджання. Запас ходу такого електрокара лежить у діапазоні від 300 до 470 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!