У Мережі опублікували фото нового кросовера Peugeot 4008

Час читання: < 1 хв.
0

Французький автовиробник готує модель у новому собі форм-факторі – купеподібний кросовер. На основі шпигунських знімків незалежний дизайнер видання представив, як виглядатиме новий автомобіль.

Ім’я новинки на даний момент не підтверджено, але багато профільних ЗМІ припускають, що модель отримає індекс 4008. Аналогічне ім’я отримав представлений на китайському ринку кросовер, який по суті є локальною версією європейського 3008 року .

Майбутня новинка отримає оригінальний кузов типу Ліфтбек. Наприклад, подібний тип кузова мають Renault Arkana і Geely Tugella , які добре відомі на російському ринку. На шпигунських знімках машина має легкові пропорції, але «кросоверність» підкреслює значний кліренс. Передня частина новинки отримає широкі решітку радіатора і стиковану з нею горизонтальну головну оптику, а з боків бампера будуть розташовані вертикальні смуги ДХО. Збоку можна відзначити ламану підвіконну лінію, яка є і у актуальних моделей 3008/4008.

Реклама

Кросовер буде створено на платформі EMP2 ( Efficient Modular Platform ), на якій побудовано новий 308-й та Opel Astra останнього покоління. Ймовірно, від них новинка отримає гібридну систему, яка здатна видати 225 л. Система працює у парі з 8-швидкісною АКПП. Привід – передній.

Дебют кросовера Peugeot може відбутися вже 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!