Наступний Volkswagen Golf стане кросовером

0
762

Volkswagen оголосив, що дев’яте покоління культового хетчбека кардинально зміниться. Якщо ви колись купували позашляховик замість хетчбека чи універсала, то ви не будете розчаровані.

Коли ви думаєте про відмінний «заряджений» хетчбек, Volkswagen Golf GTI завжди був одним з найкращих. Звичайний Golf теж хороший, і безліч сімей по всьому світу експлуатують ці автомобілі протягом поколінь. Але, незважаючи на широку популярність, «звичайний» Golf більше не пропонується в США, тому що люди в будь-якому разі цікавляться лише GTI.

Для решти світу Volkswagen заявив, що виробництво Golf буде продовжуватися, тому що «це ікона», але, на жаль, він не йтиме тим же шляхом, що і завжди. Насправді зміни досить серйозні, щоб схвилювати почуття традиціоналістів, тому що Golf наступного покоління перетвориться на кросовер.

Причина цього знову пов’язана з тим, що віддає перевагу покупці. У звіті про продажі бренду за 2021 рік, в якому Volkswagen зафіксував свої найкращі квартальні показники продажів з 1973 року, виконавчий віце-президент Дункан Мовассагі зазначив, що позашляховики беруть гору: «Наше зростання було обумовлене нашими позашляховиками та їх значним приростом у деяких з найбільш конкурентних сегментах галузі». Таким чином, в той час як такі автомобілі, як Taos і ID.4, стають популярними, необхідно більше кросоверів, і що може бути краще для нового кросовера, ніж отримати ім’я, яке миттєво впізнає і любить у всьому світі?

Що стосується оновлених варіантів Golf GTI та Golf R, які в даний час є у продажу, вони будуть «жити» просто як GTI і R. На ринках, де існують інші GTI, ці приставки залишаться (Up! GTI, Polo GTI, Arteon R і так далі). Звичайно, можна очікувати протесту спільноти ентузіастів Volkswagen, але чи це матиме значення? Можливо, ні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!