Представлений новий електричний мінівен Toyota Kijang Innova

0
374

На виставці IIMS (Indonesia International Motor Show), що відкрилася, в Індонезії дебютував електрокар Toyota Kijang Innova EV Concept.

Стандартний мінівен Toyota Innova довжиною 4,7 метра – це хіт продажу в країнах Азії та Африки. Тільки в Індії та Індонезії продається по 50-55 тис. цих автомобілів щорічно. Модель Innova розроблена на тій же рамній платформі, що і пікап Toyota Hilux та позашляховик Fortuner , але має лише задній привід. У різних країнах ця модель пропонуються з 4-циліндровими бензиновими та дизельними моторами об’ємом 2,0-2,8 літра.

Електрокар Toyota Kijang Innova EV Concept , представлений в Індонезії, створений в єдиному екземплярі, але це не виставковий макет, а ходовий автомобіль. Компанія Toyota не розкрила технічні параметри, хоча на якісь видатні характеристики чекати все одно не варто. Наприклад, про ємність батареї опосередковано говорить запас ходу на знімку екрана медіасистеми: 134 км при заряді акумулятора 67%. Таким чином, дальність ходу новинки складатиме приблизно 200 км. Ідея ж у тому, що всі компоненти Toyota Kijang Innova EV Concept мають бути недорогими, а також локального виробництва.

Зовні електрична версія Innova відрізняється від серійних модифікацій заглушкою замість решітки радіатора та рясним синім декором. Зарядне роз’єм авто знаходиться на місці горловини паливного бака. У салоні Toyota Kijang Innova EV Concept є кнопковий пульт управління трансмісією замість важеля та оригінальна комбінація приладів, при цьому в ній зберігся тахометр із червоною зоною після 5000 об/хв. Компанія Toyota використовуватиме експериментальний мінівен для випробувань, а також вивчення місцевого ринку. Про серійне виробництво поки що не йдеться.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!