Випущені в Берліні Tesla отримають два ексклюзивні кольори

0
681

Після офіційного відкриття нового заводу Tesla в Берліні, Німеччина, Ілон Маск оголосив, що автовиробник незабаром почне фарбувати машини в два нових кольори.

Як правило, звістка про те, що автовиробник додав пару нових кольорів у свою палітру, не було б таким цікавим. Тим не менш, для Tesla це більш ніж значуща подія, оскільки виробник автомобілів запропонував своїм клієнтам лише кілька кольорів на вибір, щоб спростити виробничий процес та знизити витрати.

На новому заводі Giga Berlin знаходиться сучасний цех фарбування, і він почне фарбувати автомобілі в новий відтінок червоного, який, як очікується, буде називатися Deep Crimson Red, а срібний – Mercury Silver Metallic.

«Ми повинні бути обережні із загальною кількістю кольорів, але тут ми збираємося зробити кілька спеціальних відтінків, і йдеться не лише про сам колір, а й про шари фарби, щоб отримати розмірність», — сказав Маск. «Ми збираємося зробити особливий червоний колір, який, я думаю, багато хто бачив. Це як 13 шарів фарби. Шари надають фарбі об’ємності і роблять колір більш глибоким і складним. І у нас також буде срібло з не такою кількістю шарів, я думаю, вісім або близько того. Він, як і раніше, буде особливим, свого роду рідким сріблом».

Далі Маск пояснив, що однією з причин, через яку виробник автомобілів не наважується додати нові кольори, є вимоги до їх обслуговування.

Проте варто відзначити, що більшість виробників розкішних автомобілів, з якими конкурує Tesla, пропонують десятки різних кольорів для своїх автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!