Chery представила новий кросовер Chery Tiggo 8 Pro (фото)

0
168

Китайський автовиробник представив новий Tiggo 8 Pro, інформація про який була розсекречена напередодні презентації. Від китайських Tiggo 8 та Tiggo 8 Plus модель відрізняється дизайном екстер’єру та доопрацьованим інтер’єром, зате моторна гама залишилася такою ж.

У Піднебесній лінійка Chery Tiggo 8 скоро складатиметься з Tiggo 8, Tiggo 8 Plus (відомий на нашому ринку як Tiggo 8 Pro) і, власне, Tiggo 8 Pro. По суті, це та сама модель, але відрізняється дизайном. Китайська версія Pro – найдорожча та найпросунута.

Завдяки новому обважуванню довжина кросовера виросла на 23 мм, але зовнішність стає повністю оригінальною – Tiggo 8 Pro отримав величезну X-подібну решітку радіатора, фари тепер інтегровані, а ліхтарі з’єднуються світлодіодною стрічкою стоп-сигналу.

Представлений фірмою повнопривідний 254-сильний (390 Нм) кросовер з турбомотором 2.0 виділяється парою двостволок вихлопу. Втім, базова передньопривідна версія з двигуном 1.6 (197 сил та 290 Нм) та гібрид із системою DHT (326 сил та 510 Нм) можуть бути оформлені інакше.

Інтер’єр більше нагадує крос-купе Omoda 5. Уніфіковані широкоформатні дисплеї, що складаються з двох 12,3-дюймових, мультирулі з написом Chery та блоки керування кліматом, але центральний тунель у «вісімки» свій. Серед заявлених опцій – проекційний екран, перфоровані крісла, аудіосистема Sony із десятьма динаміками.

Світовий дебют новинки відбудеться на автосалоні у Пекіні, який, щоправда, було перенесено. Тому поки не зрозуміло, коли автомобіль надійде у продаж, хоча спочатку планувалося, що у травні. З часом найсучасніший Tiggo 8 має дістатися і до Росії, а поки що у нас чекають Tiggo 8 Pro Max (аналог китайського Tiggo 8 Plus) з повним приводом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!