Компанія BMW показала перше зображення електричного кросовера BMW iX1

0
232

Представники компанії BMW у ході щорічної медіаконференції показали перше тизерне зображення перспективного кросовера з індексом iX1 – це повністю електрична модифікація моделі X1 наступного покоління. За даними порталу Carscoops, майбутня новинка, прем’єра якої запланована на кінець 2022 року, зможе проїжджати на одному заряді батареї понад 400 кілометрів.

Судячи з тизерного зображення, передня частина нового BMW X1 відрізнятиметься великими незграбними ніздрями решітки радіатора і графікою денних ходових вогнів. Крім того, кросовер отримає агресивний бампер із масивними повітрозабірниками.

Оригінальною відмінністю електричної модифікації кросовера стануть численні елементи яскраво-синього кольору. Враховуючи, що iX1 виявиться частиною сімейства X1 нового покоління, версії автомобіля з ДВЗ та гібридними силовими установками будуть виглядати аналогічно.

Як відзначили представники німецького бренду, кросовер буде оснащений безліччю нових технологій, як уже застосованих на інших серійних моделях, так і для майбутніх новинок. Серед останніх – медіакомплекс із вигнутим дисплеєм та силова установка eDrive п’ятого покоління. Ніякі технічні характеристики кросовера iX1 поки що не розкриваються.

Крім електричної, бензинових, дизельних та гібридних модифікацій, кросовер BMW X1 нового покоління може отримати і «гарячу» версію, яка буде відноситися до лінійки M Performance .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!