Опубліковано перші зображення рестайлінгового Ford Kuga

0
390

Модель Ford Kuga добре відома на російському ринку. Кросовер першої генерації з’явився у 2008 році і став серійною модифікацією однойменного концепту, який був представлений роком раніше на Франкфуртському автосалоні. Наразі випускається вже третє покоління моделі, яке з’явилося у 2019 році. На даний момент модель пропонується лише в Європі, а на інших ринках він відомий як Escape . Тепер настав час для планового рестайлінгу.

Автомобіль отримає повністю нову передню частину. Кросовер матиме більш тонку передню оптику з новим малюнком світлодіодних вогнів. Форма решітки радіатора буде схожа на інші новинки бренду. У верхній частині решітки, швидше за все, розташується смужка світлодіодів, яка візуально об’єднує фари. Також буде встановлений повністю новий капот, але передні крила залишаться тими самими. Автовиробник переробить малюнок задніх ліхтарів. Екстер’єр прикрасять нові колісні диски.

Інформації про зміни в технічній частині наразі немає. Актуальна модель доступна кількома варіантами гібридних силових установок. Базовою є гібридна установка на базі 2,0-літрового 150-сильного турбодизельного двигуна, що поєднується з 48-вольтовим стартер-генератором. Крім того, пропонується версія з 2,5-літровим бензиновим атмосферним двигуном, що поєднується з електромотором, який може забезпечити до 50 шляхів на електротязі. На американському ринку кросовер під ім’ям Escape пропонується тільки з бензиновими двигунами – 1,5 EcoBoost і 2,0-літровим агрегатом EcoBoost . Прем’єра оновленої моделі має відбутися протягом поточного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!