У Мережі представили перші зображення нового кросовера Fiat (фото)

0
1120

Компанія Fiat має намір випустити новий кросовер, який отримає екстер’єр у стилі концепту Centoventi. Дебют перспективної новинки може статися у другій половині 2023 року.

Для покращення власного стану на ринку та нарощування продажів компанія Fiat збирається випустити кілька новинок. Очікується, що серед них буде новий компактний кросовер, назва якого поки не розкрито. Як повідомляє портал ” Тарантас Ньюс “, не виключено, що він буде первістком лінійки моделей, які отримають екстер’єр у стилі концепт-кара Centoventi, показаного навесні 2019 року на автосалоні в Женеві.

Очікується, що довжина нового кросовера Fiat дорівнюватиме майже 4,5 метра. Даних про те, як виглядатиме майбутня новинка від італійської компанії, поки що немає. Це дозволило незалежним дизайнерам із сайту motor.es представити свою версію зовнішнього вигляду даного кросовера. Судячи з рендерного зображення, новий кросовер матиме порівняно невелику світлодіодну головну оптику округлої форми, а також радіаторну решітку з малюнком у вигляді горизонтальних штрихів.

У нижній частині переднього бампера можна побачити порівняно маленький за розмірами повітрозабірник, з боків від нього є округлені квадрати протитуманок. Оформлення профілю взято у концепту Centoventi, на даху автомобіля розміщені рейлінги. Зображень задньої частини машини немає.

За попередніми даними, в базу нового кросовера Fiat ляже покращена модульна платформа CMP (Common Modular Platform), а його електрична модифікація ґрунтуватиметься на «візку» e-CMP. Офіційних даних про начинку транспортного засобу сьогодні немає. Передбачається, що варіацій із ДВЗ у кросовера буде кілька, проте всі вони будуть у складі різних гібридних установок. Також буде абсолютно електричний варіант.

За попередніми даними, дебют нового кросовера Fiat відбудеться у другій половині 2023 року, а продаж буде запущено на початку 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!