В Іспанії знайшли занедбаний дилерський центр BMW

Час читання: < 1 хв.
0

Оскільки з давніх-давен виробляються мільйони автомобілів, періодично трапляються кинуті екземпляри. У цьому занедбаному дилерському центрі та кузовному цеху BMW в Іспанії не просто кілька екземплярів, а десятки машин під товстим шаром пилу.

Покинутий дилерський центр та склад BMW розташовані у Таррагоні, Іспанія. Його власник був колекціонером автомобілів, а потім вирішив зберігати автомобілі під одним дахом, коли магазин зачинився десять років тому.

Реклама

Очевидно, автомобілі були втрачені, але цей 70-хвилинний тур від блогера дозволяє нам побачити їх поблизу та побачити рідкісні екземпляри, приховані від сторонніх очей. В даний час будівля виставлена ​​на продаж, включаючи автомобілі, що знаходяться в ньому. Причому тут не лише машини марки BMW. Є Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Citroen та NSU, деякі з яких особливо популярні серед автолюбителів.

Серед популярних моделей – BMW 3 серії E30. Alfa Romeo Alfetta та GTV6 також привернули увагу, що має зацікавити колекціонерів класичних європейських автомобілів.

Інші відомі моделі включають E28 M5, 8 Series 850i (E31) та E34 525td. 750i (E32) (M70) з двигуном V12 також стоїть на курному складі.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!