ТОП-7 недорогих б/у авто, які справляють враження, що їх власник багатій

0
340

Є певна кількість таких моделей авто, які виглядають на гроші, значно більші за реальні цифри їх вартості на ринку вживаних автомобілів. Серед них можна знайти великі седани та спортивні автомобілі різних марок.

Насправді це дуже цікава тема, яку варто дослідити більш уважно. Ми в uamotors зайнялися цим і зараз готові представити 7 відносно доступних моделей, які справляють враження дуже дорогих та ексклюзивних.

1. Chrysler 300

Краслер 300 – це великий седан класу Е. Профіль поточного покоління успадковує особливості попередника, але має більш витончений вигляд. Для покращення аеродинаміки та огляду вітрове скло автомобіля було відхилено назад, а більш тонкі стійки дозволили покращити огляд на 15%.

При погляді на задню частину седана Красйлер помітний спойлер, інтегрований у кришку багажного відділення, під яким, по центру розташована значок крил. Задні ліхтарі з чітким огранюванням мають вражаюче світлодіодне підсвічування, а в нічний час включаються лінійні світлодіоди. Задній бампер має хромовану накладку, що плавно переходить до елементів задніх ліхтарів. В Україні 300-ка продається на ринку вживаних автомобілів за ціною від 15 тисяч доларів. А справляє враження на всі 100!

2. Jaguar XF

Ягуар XF – великий седан преміум-класу. Модель першого покоління (до 2015 року) можна придбати за ціною до 20 тисяч доларів, тоді як друга генераціях буде коштувати від 25 за більш-менш адекватну машину. А всі навколо будуть сприймати вас на лімузині ціною в 80 тисяч євро! Нові Ягуари ІксЕф вартують від 50 тисяч євро.

На вибір доступні різні типи та кольори шкіри для оббивки крісел (у тому числі і перфорована шкіра Windsor), кілька типів шпону та алюмінію як вставки по салону. За звук відповідає компанія Meridian, у топ-версії аудіосистема налічує 16 динаміків та 650 Вт. Після рестайлінгу обсяг ніш у дверних картах та центральному тунелі виріс, а сам салон тепер оснащується фільтром частинок PM2.5 та системою активного шумоподавлення.

3. FIAT 124 Spider

ФІАТ 124 Спайдер – компактний задньопривідний спорткар з м’яким відкидним дахом. В Україні вживані екземпляри 2016 року і новіші можна придбати за вартістю близько 20-25 тисяч доларів.

У рух родстер 124 Spider наводить 1,4-літрова турбована “четвірка” сімейства MultiAir, що видає 140-170 к.с. потужності і 240-249 Нм крутного моменту відповідно. Працює вона в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або з 6-діапазонним «автоматом» Aisin. Цікаво, що перші 124 екземпляри 124 Spider випущені в особливому виконанні Prima Edizione Lusso, яку прикрасить табличка з індивідуальним номером в обмеженій серії, ексклюзивний синій колір кузова Azzurro Italia та коричнева шкіра у салоні.

4. Mercedes-Benz SLC

Компактний задньопривідний родстер SLC на вулицях міста виглядає якнайбільш яскраво та стильно. Він має ще олд-скульний жорсткий складуваний дах, з прозорою секцією (опція). Машини 2016 року і новіші в ціні стартують з відмітки 25-30 тисяч євро.

Моторна гама Mercedes-Benz SLС складається із чотирьох агрегатів. Версія SLC 180 оснащується 1,6-літровим двигуном, що видає 156 к. с. Далі слідують SLC 200 та SLC 300 з 2-літровими моторами на 184 та 245 к. с. відповідно. Дизельна модифікація SLC 250d буває з 2,2-літровим мотором, в арсеналі якого 204 к. с. потужності. У перших двох випадках коробка передач може бути як 6-ступінчастою механічною, так і 9-діапазонною автоматичною, у решти – лише «автомат».

5. Alfa Romeo 4C

З Альфою ситуація дещо інакша. Середньомоторний спорткар (купе або родстер) 4С, сходячи з конвеєра в Модені, мав середню ціну 50-60 тисяч євро. І от що цікаво – з 2013 року (коли почався випуск 4С) перші екземпляри не те що не подешевшали, а навіть подорожчали – 60-70 тиясч євро– це тільки початкові цифри для вживаних Альфа Ромео в Європі. А доходять ціни аж до 120 тисяч.

При створенні моделі інженери Альфа Ромео застосували найпередовіші технічні рішення. Наприклад, вуглепластиковий монокок важить лише 65 кг. Деякі частини шасі та кріплення даху виготовлені з алюмінію, а кузов повністю виконаний з композитних матеріалів. В результаті “суха” маса автомобіля складає всього 895 кг, що, у свою чергу, дозволило відмовитися від підсилювача керма. Цікаво також, що спереду на купе встановлені 18-дюймові колісні диски, а ззаду – 19-дюймові.

6. Dodge Challenger

Додж Челленжер – велике купе, маслкар, спорткар. В Україні б/у моделі в нормальному стані можна взяти за 20 тисяч доларів, хоча імідж в машини на всі 50 тисяч.

Челленджер може бути дуже різним – все залежить від того, що хоче покупець. Наприклад, вибирати можна із чотирьох типів підвісок, чотирьох пакетів гальмівних систем тощо. І, звичайно ж, інтер’єр купе може бути оброблений різними матеріалами в різних колірних схемах, не кажучи вже про широкий перелік опцій для створення відповідного настрою.

7. Dodge Charger

Додж Чарджер 2015 року і далі – це великий седан-маслкар, який можна купити за 20 тисяч доларів в Україні сьогодні. Під капотом може бути встановлений один із двох бензинових двигунів – 3,6-літровий V6 сімейства Pentastar, що видає 296 к. с. потужності і 353 Нм, або 5,7-літровий V8 HEMI, в арсеналі якого 377 «конячок» і 535 Нм.

Залежно від версії, Чарджер може бути оснащений системою безключового доступу, системою динамічної стабілізації, функцією дистанційного відмикання/замикання дверей за допомогою смартфона, системами стеження за розміткою та рядністю руху, попередження фронтальних зіткнень, адаптивним круїз-контролем і т.д.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!