Volkswagen назвала дату прем’єри глобального бюджетного седана Virtus

0
352

Компанія Volkswagen опублікувала тизер нового бюджетного седана Virtus, прем’єра якого відбудеться 8 березня 2022 року. Автомобіль був розроблений для ринку Індії, проте його позиціонують як глобальну модель, яка може з’явитися і в інших країнах, пише Autonews.

Так, Virtus розділить основні вузли та агрегати з новою Skoda Slavia . Модель буде побудована на платформі MQB-A0-IN, яка розроблена спеціально для бюджетних авто Volkswagen в країнах, що розвиваються.

За попередньою інформацією, в моторну гаму Volkswagen Virtus увійде 1,0-літровий бензиновий турбодвигун потужністю 115 кінських сил у парі з 6-ступінчастою МКПП або 6АКПП. “Старшим” силовим агрегатом буде 1,5-літровий 150-сильний 4-циліндровий наддувний мотор у парі з “роботом” з двома зчепленнями.

Оснащення – світлодіодна оптика, віртуальна панель приладів, система мультимедіа з 10-дюймовим тачскрином, панорамний дах, бездротова зарядка для мобільних пристроїв, безключовий доступ, функція контролю тиску в шинах та автоматичний клімат-контроль. Цінник Volkswagen Virtus в Індії – від 1,0 млн до 1,6 млн рупій (приблизно від 400 тис до 700 тисяч гривень за поточним курсом).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!