Найпопулярніші кросовери в Україні: скільки сьогодні коштують

0
529

Ринок кросоверів в Україні представлений широким асортиментом моделей. На продажу нових кросоверів у нашій країні проходить близько 60-70% від загального ринку легкових авто. Експерти розповіли, за скільки можна придбати найпопулярніші моделі кросоверів в Україні.

Китайський компакткрос Chery Tiggo 2 на українському ринку запропонований у версії Classic. Комплектація передбачає атмосферний бензиновий двигун об’ємом 1,5 літри потужністю 106 кінських сил. Вартість авто стартує від 334 тисячі гривень.

Hyundai Tucson запропонований з бензиновими та дизельними двигунами, та у версії гібрид. Потужність двигунів варіюється від 136 до 230 кінських сил. Вартість моделі стартує від 741,3 тисяч гривень.

Бестселер у сегменті кросоверів в Україні Kia Sportage є дефіцитом. Залишки попереднього покоління вже розпродані, а надходження нової генерації лише очікуються. Вартість авто стартує від 730,6 тисяч гривень.

Кросовер Mazda CX-5 в Україні запропонований у трьох комплектаціях та двома видами бензинових атмосферних двигунів потужністю 150 та 194 кінських сили. Мінімальна вартість авто становить 826 тисяч гривень.

Mitsubishi Outlander доступний у п’яти комплектаціях. Як силова установка запропоновані бензинові мотори потужністю 145 і 167 кінських сил. Ціна стартує від 715 тисяч гривень.

На українському ринку вже є третє покоління Nissan Qashqai. Модель запропонована у п’яти комплектаціях. Мінімальна ціна – 724 тисячі гривень.

Renault Duster є одним із наймасовіших кросоверів в Україні. Модель одна з не багатьох на вітчизняному ринку, для якої запропоновано версію із заводським ГБО. Вартість стартує від 389 тисяч гривень.

Skoda Karoq виробництва вітчизняного заводу “Єврокар” доступний у трьох комплектаціях. Ціна стартує від 705 тисяч гривень.

Suzuki Vitara – найдоступніший японський кросовер в Україні. Автомобіль можна придбати від 491 тисячі гривень.

Ще один бестселер українського ринку – Toyota RAV4. Модель представлена ​​в широкій гамі комплектацій та модифікацій. Ціна стартує від 751 тисяч гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!