Новий електрокар Fisker за 30 тис. доларів показали на фотографіях

0
162

Компанія Fisker відкрила прийом попередніх замовлень на новий електрокар під назвою PEAR (Personal Electric Automotive Revolution) за ціною від 29 тис. 900 доларів. При цьому ніяких деталей про новинку не повідомляється, а на ринок «живі» автомобілі потраплять тільки в 2024 році. Поки що компанія опублікувала лише кілька дизайнерських скетчів, на одному з яких заховано таємниче послання.

Бренд Fisker в офіційному повідомленні позиціонує модель PEAR як компактний міський електрокар із 5 посадковими місцями. Стверджується, що він набуде спортивного характеру та інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу, а також новітніх технологій та продуманих місць для зберігання багажу. Технічні деталі новинки компанія Fisker не розкриває.

На одному з опублікованих зображень, яке демонструє нову модель PEAR зверху, дах електрокара прикрашений смужками, що виглядають як світлодіодне підсвічування. Але зі збільшенням зображення стає зрозуміло, що це насправді зв’язний текст. Але й у ньому також немає ніяких подробиць: головним чином це іміджеві тези, які визначили підхід інженерів до розробки електромобіля PEAR . У цілому нині сенс тексту зводиться до планів створити електрокар, максимально адаптований комфортному застосуванню у міських умовах.

Збирати новинку компанія Fisker має намір в американському Огайо, а як виробничий партнер бренду названа фірма Foxconn . Про співпрацю Fisker з одним з найбільших виробників гаджетів марки Apple було повідомлено в травні 2021 року: тоді заявлялося, що продуктом партнерства стане якийсь революційний, але при цьому доступний електричний автомобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!