ТОП-8 найцікавіших нових «тачок на механіці»

0
122

Aston Martin Vantage

Aston Martin Vantage другого покоління стоїть осторонь у лінійці компанії, перш за все через дещо відмінний від класичних канонів бренду дизайн екстер’єру. Вантедж оснащується «мерседесівським» 4.0-літровим мотором V8, що продукує 510 к.с. і прискорює авто до 100 км/год за 4.0 с (3.6 з АКПП).

Максимальна швидкість – 320 км/год (314 з АКПП)– вища, ніж у більшості вертольотів, але і вартість порівнянна, наприклад, з викупом за короля – від 158.000 євро! Ви можете придбати Vantage як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач, на вибір також надається два типи кузова – купе або родстер.

Chevrolet Camaro

Культовий американський масл-кар Chevrolet Camaro не потребує високопарних представлень – це одна із найвпізнаваніших моделей авто у світі. Ним ладні милуватися усі – від малих хлопчаків, які вже знають про Камаро із фільмів або ігор про трансформерів, і до дідусів, які могли у свої двадцять п’ять володіти першим поколінням знакової моделі.

У 2022 році Chevrolet Camaro перебуває вже у шостому поколінні. Традиційно, доступні два типи кузова – купе і кабріолет. Лінійка двигунів достатньо різноманітна, починаючи з економного 2.0-літрового турбомотора, що розвиває 275 к.с., і закінчуючи 6.2-літоровим V8 із пекла на 659 к.с. Вибирати можна також і тип трансмісії: 6-ступенева механічна або «автомат» на 8 або 10 передач, залежно від двигуна.

Ford Bronco

Новий Форд Бронко є відносно невеликим, але надзвичайно спроможним рамним позашляховиком, який створений для конкуренції насамперед із легендарним Jeep Wrangler. Суперництво на ринку із подібною зіркою американського автопрому вимагало від фордівців якнайбільш точного прогнозування потреб потенційної клієнтури, врахування головних невдоволень власників Джипа поточною моделлю, щоб надати власній розробці рушійних козирів.

Пропонується на вибір як трьох-, так і п’ятидверна версія. Трансмісія – 10-ступеневий автомат (гідротрансформатор), або ж механічна на 7 передач, для пуристів.

Ford Mustang

Знакова для компанії Форд модель Мустанг завжди захоплювала дух, але після останнього оновлення ще більше «похорошіла».

Купе і кабріолети Мустанг 2023 модельного року все так само комплектуються як 6-ступеневою механічною трансмісією, так і 6-діапазонним автоматом фірми Getrag.

Придбавши Ford Mustang, ви матимете всі шанси стати власником найкрутішого авто на районі чи навіть у місті. Тим більше, що завдяки всебічній стурбованості населення банальними кросоверами, виділитися у потоці на породистому спорткарі сьогодні стало ще легше.

Honda Civic

У 2022 році ми маємо справу уже з одинадцятою генерацією бестселера Хонда Цівік, де надається можливість вибору між стоковою «механікою» на 6 передач та автоматичними трансмісіями: безступеневий варіатор або 9-діапазонний гідротрансформатор, залежно від мотора. Якщо ви бажаєте відчути весь потенціал їздових налаштувань від Хонди, то Civic з ручною КПП – ваш вибір.

Jeep Gladiator

Вам потрібен не просто рамний позашляховик, але і транспорт, здатний перевезти гору багажу? Для таких задач і створений пікап на основі Wrangler’а – Jeep Gladiator. Цей трудяга, порівняно з іншими середньорозмірними пікапами, також здатний брати чималий вантаж на буксир, тобто ви можете набрати у подорож що завгодно і всюди проїхати, як справжній бос!

Jeep Gladiator орієнтований на підкорення всіх доріг та бездоріжжя, його можна придбати з початку 2019 року. Усі моделі Jeep Gladiator мають повний привід, при цьому варіантами трансмісії є шестиступенева «механіка» або класичний «автомат» Aisin на 8 швидкостей.

Porsche 911

Унікальна задньомоторна компоновка Порше 911 є основоположною в іміджі моделі, а також зумовлює особливий характер авто. Привід може бути або заднім, або на всі чотири колеса.

Porsche 911 у 2022 році випускається у тих же класичних типах кузова, що і завжди: стандартно пропонується купе, а кабріолет та сексуальна Targa успішно доповнюють гаму. Окрім безлічі модифікацій, можна вибрати тип КПП: стандартно усі 911-ті обладнані 8-швидкісною автоматичною КПП з подвійним зчепленням («робот» PDK), але для версій S та 4S ви можете також безкоштовно обрати 7-ступеневу механічну трансмісію власної розробки Порше.

Volkswagen Golf GTI

У восьмому поколінні Golf GTI оснащується 2.0-літровим 245-сильним бензиновим двигуном, який поєднується з 7-швидкісною автоматичною КПП з подвійним щепленням DSG або з 6-ступеневою механічною коробкою передач, яка підходить GTI за змістом значно більше. Також окремої уваги заслуговує салон, а саме оздоблення сидінь типовою саме для GTI високоякісною тканиною в стилі шотландки та руль із трьома подвійними спицями – риси, які передаються із покоління у покоління протягом уже 45 років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!