Опубліковано нові зображення рестайлінгового BMW X6 (G06)

Час читання: < 1 хв.
0

Дизайнери порталу “Колеса.ru” представили своє бачення рестайлінгового кросовера BMW X6 покоління G06.

Нагадаємо, що купеподібний кросовер вперше з’явився ще в 2008 році, коли було представлено модель з індексом Е71 . Зараз на конвеєрі стоїть вже третє покоління моделі під індексом G06 . Дебют кросовера останньої генерації відбулася з 2019 року і настав час планового рестайлінгу. На початку цього тижня були опубліковані фотографії тестових зразків оновленого Х6 , на яких крізь камуфляж можна розглянути деякі особливості зовнішнього вигляду.

Дизайнери розповіли, що передню частину рестайлінгового кросовера прикрасить модернізована головна оптика та бампер у стилі нового X5 . Задня частина тестових автомобілів навіть не прикрита камуфляжем та не відрізняється від актуальної версії кросовера. Найімовірніше, задні ліхтарі не зміняться, а ось бампер має оновитися.

Реклама

Інтер’єр рестайлінгового кросовера оновлять у стилі актуального Х5 . Новий X6 матиме сучасний мультимедійний комплекс iDrive 8 з двома стикованими екранами, один з яких відповідає за комбінацію приладів. Аналогічне рішення використовується на нових електрокарах бренду – кросовері iX та ліфтбеку i4 . Моторна гама новинці дістанеться від актуальної версії, проте можуть з’явитися нові модифікації, наприклад, гібридні. Прем’єра рестайлінгового X6 має відбутися цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!