Представлено оновлений Hyundai Ioniq 5

0
112

Електрокар Hyundai Ioniq 5 був представлений публіці лише рік тому, а компанія вже повідомила першу модернізацію автомобіля.

Зміни в модернізованому Hyundai Ioniq 5 можна перерахувати на пальцях однієї руки, а найважливіше оновлення торкнулося версії Long Range . Ємність тягової батареї електрокара була збільшена з 72,6 кВт∙год до 77,4 кВт∙год. Паспортний пробіг на одній зарядці ще не названий, але у далекобійної задньопривідної модифікації він повинен збільшитися з нинішніх 485 км за циклом WLTP до приблизно 500 км. У гамі моделі залишиться і базова версія Hyundai Ioniq 5 з 58-кіловатним акумулятором.

Також Hyundai Ioniq 5 обзавівся покращеною технологією активної терморегуляції батареї. Тепер електроніка здатна превентивно змінювати ефективність рідинної системи охолодження, наприклад, перед постановкою на зарядку, але якщо шлях до зарядної станції прокладено за допомогою бортового навігатора машини. Серед опцій модернізованого Hyundai Ioniq 5 з’явилися адаптивні амортизатори та чорні елементи в бамперах, хоча зображень моделі з такою зовнішністю поки що немає.

Нарешті, новий Ioniq 5 можна буде замовити з камерами замість дзеркал заднього виду. Бічні камери та екрани на дверях були у моделі спочатку, але пропонувалися лише в Південній Кореї, а тепер їх можна буде придбати на інших ринках. А ось центральний дисплей замість салонного дзеркала впровадили вперше: зображення на нього транслюється з окремої камери, що знаходиться під козирком спойлера на п’ятих дверях. Модернізований електрокар Hyundai Ioniq 5 з новими опціями з’явиться у продажу у другому півріччі 2022 року. Зараз ціни в Європі починаються з 41 тис. 900 євро, а влітку Ioniq 5 має з’явитись і на російському авторинку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!