Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на офіційний сайт Haval в Україні.

Haval Dargo 2022 – один із трьох нових кросоверів марки, презентованих нещодавно в Україні. Розробники наголосили на позашляхових якостях, що підкреслює зовнішній вигляд автомобіля. У нього класичний незграбний дизайн з високим капотом і двооб’ємним силуетом.

Салон Haval Dargo в базовій версії оброблений екошкірою. Передбачені віртуальна панель приладів, проекція на лобове скло та великий 12,3-дюймовий сенсорний дисплей.

Базова комплектація Haval Dargo High (960 596 гривень) включає безключовий доступ, двозонний клімат-контроль, електроприводи крісла водія і двері багажника, датчики світла і дощу, камери кругового огляду. Також передбачено набір систем безпеки – адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, утримання у смузі, розпізнавання знаків та контроль втоми водія.

Варіант Тор (1 008 098 гривень) додає оздоблення натуральною шкірою, панорамний дах, вентиляцію сидінь та паркувальний автопілот.

Новий Haval Dargo оснащений 2,0-літровим 192-сильним турбомотором та 7-ступінчастим роботом з двома зчепленнями. У середньому китайський кросовер витрачає 8,8 л/100 км.

Повний привід доповнений блокуванням диференціалу, також передбачено допомогу на спуску з гори, позашляховий круїз-контроль та систему вибору режимів для різних типів бездоріжжя. Кліренс Haval Dargo дорівнює 200 мм, кут в’їзду – 24 °, а з’їзду – 30°.