Український кросовер ЗАЗ “Перемога” засвітився на перших фото

Автомобіль має досить стильний вигляд.

0
405

Останнім часом, у мережі раз у раз з’являється інформація про те, що ЗАЗ готується випустити новий автомобіль, але ніяких подробиць ніхто не розкриває. У той же час незалежні дизайнери регулярно публікують цікаві рендери можливих моделей для заводу ЗАЗ.

На цей раз у мережі з’явилися зображення кроссовера ЗАЗ “Перемога” від видання  Naavtotrasse .

На допомогу українському концерну у створенні нової моделі має прийти фірма Renault. Архітектура має бути запозичена з китайських моделей Venucia V-Online, що дозволить зробити машину відносно бюджетною.

Автомобіль отримає незграбний кузов, широкий фактурний капот і великі колеса. З “надмірностей” можна відзначити величезний панорамний дах і витончену світлодіодну оптику. Автомобіль можна порівняти за розмірами із Lexus NX. При цьому варто відзначити, що салон моделі також буде дуже схожий з японським кросовером.

Під капотом цієї моделі повинен буде розташуватися 1,5-літровий турбодвигун на 190 к.с. і 260 Нм моменту, що крутить. Силова установка дозволить розганяти машину до 100 км/год за 8,8 секунд. Витрата палива при цьому буде лише 6 літрів на 100 км.

Більше фото:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!