ТОП-8 нових SUV, які рекомендують придбати у 2022 році

0
1582

Кросовери сьогодні користуються повальним інтересом. Видання autoexpress.co.uk розуміє це і тому підібрало провідні компактні та середньорозмірні SUV станом на 2022 рік. Щоби тримати вас у курсі подій, ми в uamotors представляємо вам деталі цієї добірки найкращих нових кросоверів далі.

фото: autoexpress.co.uk

Hyundai Tucson – компактний кросовер

Поява нового Hyundai Tucson миттєво змусила інші кросовери виглядати досить консервативно. Кожна сторона має більше різких ліній, ніж лебідь-орігамі, також доступний дах контрастного кольору. Те, як ліхтарі з’єднуються з решіткою радіатора, не схоже на жодний інший автомобіль на дорозі, завдяки чому Tucson виглядає так, ніби він з’явився сюди з 2050 року.

Три з чотирьох його бензинових двигунів електрифіковані. Усі Tucson’и оснащені 1,6-літровим бензиновим двигуном, а ви можете вибрати, «скільки гібридизації» ви хочете. Над стандартним двигуном є м’яка гібридна версія з крихітною батареєю, потім іде повна гібридна версія і, нарешті, під’єднувана гібридна моифікація Tucson з електричним запасом ходу в 50 км.

Nissan Qashqai – компактний кросовер

Якщо є кросовер, завдяки якому сьогодні ми маємо настільки популярний сегмент SUV, то це Qashqai. Поєднання приємного дизайну, розумних технологій та практичності кросовера в останньому поколінні робить його одним із найбажаніших сімейних автомобілів у продажу, якщо взагалі не одним із найбільш новаторських.

Новий Qashqai виглядає набагато гострішим, а всередині вас зустрінуть добре продумане водійське місце та багато м’яких матеріалів. Тут багато місця і великий багажник (504 л), а всі комплектації, крім базової, отримують 8-дюймовий сенсорний екран + камеру заднього виду та додаток Apple CarPlay/Android Auto.

Ford Kuga – компактний кросовер

Незалежно від того, який двигун на новому Форд Куга, кросовер вразить вас вивіреною керованістю і веселим рульовим, змусить вас насолоджуватися дорогою. При цьому ж енергоємна, хоч і збита, підвіска та хороша шумоізоляція дозволяють розслабитися під час далеких подорожей чи щоденного пересування на роботу і звідти.

Всередині Kuga пропонує пристойний простір і сучасні технології, в той час як елегантна інформаційно-розважальна система є простою в користуванні. Враховуючи відмінну якість машини та низькі експлуатаційні витрати, легко зрозуміти, чому Kuga є нашим одним з найкращих виборів у класі.

Skoda Karoq – компактний кросовер

Сьогодні Skoda пропонує цілий ряд міцних сімейних автомобілів, які легко поєднують якість, простір та практичність. Просторий салон Шкоди Карок міцно зібраний, добре обладнаний і має розумний дизайн, а акуратні деталі включають численні відділення для зберігання речей і зсувне заднє сидіння Vario Flex на деяких моделях.

Є звичайний асортимент бензинових і дизельних двигунів, які мають пристойну ефективність і тяговитість, хоча початковий 1.0 TSI не може боротися з великими навантаженнями. Точне рульове керування та чіпке управління означають, що їздити на Karoq — задоволення, і хоча їзда жорстка, це аж ніяк не кінець світу.

Peugeot 3008 – компактний кросовер

Новий 3000-й має характерний дизайн інтер’єру, який зміг конкурувати з моделями преміум-класу за матеріалами, їх підгонкою та технологіями, як-от компоновка i-Cockpit з 3D TFT-циферблатами. У салоні вдосталь місця для речей і є рівна підлога ззаду, що робить перевезення трьох дорослих легким. 591-літровий багажник – один з найбільших у класі. Ви сідаєте високо за кермо, маючи оглядовість кросовера, і хоча 3008 не такий маневрений, як SEAT Ateca, зате з комфортабельністю він заткне кожного.

На вибір є ряд просунутих бензинових і дизельних двигунів, а також гібридні бензиново-електричні модифікації з переднім та повним приводом.

BMW X3 – кросовер середнього класу

Поєднання якісного і затишного салону, захоплюючої динаміки та великої кількості простору допомогли зробити BMW X3 фаворитом видання Auto Express. Завдяки нещодавньому фейсліфтингу та економному plug-in гібриду, середньорозмірний кросовер BMW став ще привабливішим.

Тепер є більше передових технологій, включаючи інтуїтивно зрозумілу мультимедіа систему та опціональні чітких TFT-прилади. Точне рульове керування та маневреність роблять X3 значно веселішим від керування, ніж більшість, навіть якщо підвіска досить жорстка. Якщо проти BMW і є чорна позначка, то це висока ціна – хоча для багатьох покупців вартість матиме менше значення, ніж преміальний підхід до виконання салону.

Jaguar F-Pace – кросовер середнього класу

Кросовер Ягуар після рестайлінгу продовжує залишатися одним із найкращих SUV середнього розміру, які ви можете придбати. Він був оновлений у 2020 році, зокрема рестайлінг приніс більш свіжий зовнішній вигляд та абсолютно новий салон з новою мультимедіа. Тепер завдяки останній системі Pivi Pro JLR, екран F-Pace набагато приємніший у використанні, ніж раніше.

Є багато двигунів на вибір, починаючи з економічного, хоч і менш жвавого, дизельного двигуна і закінчуючи моделлю SVR з двигуном V8 потужністю 545 кінських сил . Ми б вибрали щось між цими двома, тим більше, що зараз є і гібридний модуль із нижчими експлуатаційними витратами та пристойною продуктивністю.

Toyota RAV4 – кросовер середнього класу

Як і Prius чи Corolla, RAV4 заснований на платформі Toyota TNGA, тому він хороший для водіння та достатньо вишуканий в манерах. Хороший контроль над кузовом дозволяє впевнено справлятися з поворотами, в той же час підвіска чудово згладжує нерівності та вибоїни. Економічність також напрочуд сильна, хоча трансмісія CVT може збільшувати обороти двигуна, тому для тихого руху потрібна обережна права нога.

Якщо говорити не лише за переваги, то варто згадати за традиційно відсталу мультимедіа, а також високу ціну покупки. Проте загалом Toyota є просторим, стильним, комфортним та економним сімейним кросовером, який має віднедавна plug-in гібридну модифікацію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!