ТОП-10 найнадійніших автомобілів 2022 року в Сполученому Королівстві

0
594

При покупці нового автомобіля надійність, ймовірно, буде дуже важливим фактором. Володіння автомобілем, який часто ламається, незручно, неприємно і може бути потенційно дорогим. З іншого боку, найнадійніші автомобілі, як правило, приносять набагато більше задоволення. Видання carbuyer.co.uk представило топ-10 найнадійніших моделей авто в 2022 році, спираючись на рейтинг організації Driver Power.

1. Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq справді вразив своїх власників з точки зору надійності, вийшовши на перше місце з результатом 97,19 відсотка. Практичність — це та сфера, де можна очікувати, що Skoda буде сяяти, і зрозуміло, що Kodiaq не розчарує власників у цьому відношенні, займаючи перше місце в цій категорії завдяки своєму величезному багажнику. Він зайняв шосте місце у загальному списку 75 найкращих автомобілів, хоча його молодший брат Karoq вийшов попереду на п’ятому місці як менший, більш доступний варіант з кращою економією палива.

2. Hyundai Kona

За словами власників, маленький кросовер Kona від Hyundai зайняв перше місце серед 75 найкращих автомобілів. Великим внеском до його успіху стало його 95,71-відсотковий бал за надійність. Власники повідомили про відмінну якість підгонки деталей в салоні та непогані матеріали, і не було жодних реальних недоліків, про які можна було б говорити. Hyundai Kona справді вражає власників своєю їздою та керованістю, і він зайняв перше місце в цій категорії.

3. Mazda CX-5

Mazda CX-5 зайняла подіум за надійністю, посівши третє місце з вражаючим рейтингом 95,64 відсотка. Mazda славиться своїм дивовижним спортивним автомобілем MX-5, і частина цієї інженерії, орієнтованої на водія, напевно, також знайшла своє застосування і у CX-5. Зрозуміло, він не такий просторий, як деякі конкуренти, але власники, здається, люблять CX-5, поміщаючи його на третє місце в топ-75 найкращих автомобілів.

4. Lexus NX

Оскільки Toyota зазвичай займає хороші місця в рейтингах за надійністю, несподівано побачити, що цього разу це не так. На щастя, Lexus посів четверте місце зі своїм NX, адже власники оцінили його надійність на 95,04 відсотка. Репутація Lexus як бренду надійності вражає: лише дев’ять відсотків власників повідомляють про несправності своїх автомобілів. Ця надійність, а також перемоги в категоріях «інтер’єр і комфорт» і «функції безпеки» приносять NX перше місце в категорії «найкращий позашляховик середнього розміру преміум-класу».

5. Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc займає п’яте місце в цьому списку з показником 95,02%. Завдяки високому рейтингу автомобілів Skoda і Volkswagen у цьому списку Volkswagen Group показала, що знає, що таке якісна річ. Також власники високо оцінили зручні сидіння, акуратно оформлений салон і хорошу інформаційно-розважальну систему.

6. Skoda Karoq

Власники оцінюють надійність Skoda Karoq на рівні 94,97 %. Хоча Kodiaq посів перше місце в двох інших категоріях, Karoq був більш стабільним у своїх рейтингах, що призвело до кращого місця в цілому. Економія палива та двигуни з кращим звучанням — це те, що власники люблять в Karoq, а його велика кількість базових систем безпеки виявилися простими у використанні та добре працювали.

7. Peugeot 2008

Французькі автомобілі не відомі своєю надійністю, але це твердження може бути трохи застарілим стереотипом. Показовим прикладом є Peugeot 2008, який отримав 94,53 % за надійність в опитуванні Driver Power. Загалом, 2008 став 12-м за рівнем задоволеності власником, що означає, що покупці однозначно рекомендують його.

8. Kia Rio

Kia Rio отримав оцінку 94,48 відсотка, тому, якщо ви шукаєте надійний суперміні, він, швидше за все, вас не підведе. Kia Rio також був визнаний найкращим автомобілем у класі суперміні, обійшовши безліч відомих суперників, включаючи Ford Fiesta, Peugeot 208 і Opel Corsa , що є великим досягненням. Вражаюче – він також зайняв друге місце в рейтингу 75 найкращих автомобілів, тому власники Kia Rio дуже задоволені.

9. Kia Ceed

Завдяки зразу двом Kia у цьому списку корейський бренд продемонстрував, що його моделі дуже надійні. Зокрема Kia Ceed може похвалитися рейтингом 94,35%. Він також зайняв 17 місце серед 75 найкращих автомобілів загалом і був оцінений власниками як найкращий малий сімейний автомобіль, обійшовши Toyota Corolla , яка очолила клас минулого разу.

10. Volvo XC40

За відгуками Volvo XC40 дуже надійний. Оцінка надійності 94,2 % означає, що він займає 10-е місце, і власники повинні насолоджуватися загалом безпроблемною їздою. Volvo постійно з’являється в списках найнадійніших автомобілів у своєму модельному ряді, і при тому, що лише п’ята частина власників Volvo повідомляють про будь-які несправності, можна з упевненістю сказати, що бренд дійсно надійний.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!