Головна Авто Кращі дизельні автомобілі: ТОП-4 моделі

Кращі дизельні автомобілі: ТОП-4 моделі

Час читання: 2 хв.
0

Якщо ви вирішили купити дизельний автомобіль, то вибір може виявитися досить складним. На вторинному ринку безліч машин, що працюють на цьому паливі. Однак, деякі силові установки зарекомендували себе надійніше за інших.

“Новини.LIVE” перерахувало найбільш вдалі автомобілі з дизельними моторами, до яких варто придивитися на вторинному ринку. З ремаркою, що їх добре доглядали і в серйозні ДТП вони не потрапляли.

Volvo S60

Автомобілі другого покоління почали випускатись у 2011 році. Це седан середнього класу, який завдяки своєму двигуну порадує власника не тільки стильним зовнішнім виглядом, але й чудовою динамікою. Більше того, дизельні силові агрегати цієї машини зарекомендували себе як украй надійні. Це можуть бути як 5-циліндрові турбодизелі на 2 літри (163 л. с.), так і на 2,4 літри (205 л. с.). Останній відрізняється ресурсністю. А середня витрата рідко перевищує 10 літрів.

Honda Accord

Дизельні модифікації сьомого покоління однозначно варто розглянути до покупки, якщо потрібний надійний транспорт. До того ж це сімейна машина зі спортивним вогником. Випускалися автомобілі з «живучими» дизельними двигунами з 2002 по 2008 роки. Зіпсувати картину може каталізатор. При експлуатації в морози після 150 тисяч кілометрів пробігу він починає кришитися і пил може зіпсувати поршневу групу. Тому вибирати машину потрібно з максимальною прискіпливістю та з урахуванням цього нюансу.

Форд Мондео

Четверте покоління цієї моделі машин із дизельним мотором вважається досить надійним. Авто D-класу також може похвалитися міцним лакофарбовим покриттям і кузовом з гарною антикорозійною обробкою. Ходова теж не викликає нарікань.

Kia Soul

Компактний та стильний кросовер почав випускатися у 2008-2009 роках. При незвичайній зовнішності автомобіль відрізняється також гарною безпекою, високим кліренсом і надійністю дизельних агрегатів. Окрім бензинових версій, була й дизельна об’ємом 1,6 літра (94 кВт). Машини з такою силовою установкою мають не тільки відмінну тяжкість, але й економічність витрати палива: 5-7 літрів. З “мінусів” можна відзначити маленький багажник.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.