Chery тестує новий електрокар

0
81

Новий електромобіль компанії Chery проходить дорожні випробування. Новинка може стати частиною лінійки QQ.

Поки що новий електромобіль марки Chery щільно прихований камуфляжем. І все ж таки в ньому можна розпізнати представлений на Шанхайському автосалоні концепт-кар під назвою Ant Z. Це зрозуміло за загальним контуром кузова, 2-дверною компоновкою і схожим дизайном оптики. Найімовірніше, що новий електрокар бренду Chery стане серійною версією концепту Ant Z.

Нагадаємо, що представлений концепт-кар Ant Z виділявся повністю світлодіодною оптикою, дверними ручками з висувним механізмом та технологією автономного водіння L2 . Електромобіль мав кілька варіантів компонування інтер’єру: з двома, трьома та чотирма кріслами. Крім того, дальність ходу концепту Ant Z за заявами представників компанії Chery становила 400 км.

При цьому на тестовому автомобілі в камуфляжі видно, що зовнішні дзеркала поміняли свою форму, хоча ручки все ще інтегровані у двері. Крім того, за знімками можна помітити, що дорожній просвіт у тестового прототипу досить високий, але навряд чи виходить за межі 200 мм. Інформації про дату виходу нового електрокара марки Chery на ринок поки що немає. Можливо, її покажуть у квітні цього року в рамках Пекінського автосалону.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!