Розкрито технічні характеристики оновленого Kia Niro Hybrid 2023 року

Kia розкрила більше інформації про новий гібрид Niro 2023, який з'явиться на ринку США в кінці нинішнього року.

0
208

Представивши наприкінці минулого року Niro другого покоління, Kia вирішила розповісти більше про друге покоління цього невеликого гібридного кросовера. Kia Niro 2023 знову буде пропонуватися в гібридній, що підключається гібридної та електричної модифікаціях, причому спочатку з’явиться звичайний гібрид.

Гібрид Niro знову використовуватиме силову установку, що складається з 1,6-літрового рядного чотирициліндрового бензинового двигуна, електродвигуна та шестиступінчастої автоматичної коробки передач з подвійним зчепленням. Kia каже, що загальна потужність агрегату становитиме 139 к.с., як і раніше. Привід – виключно передній. Детальна інформація про гібридні або електричні версії, що підключаються, поки недоступна, але вони напевно будуть використовувати більш потужні електродвигуни і акумуляторні батареї більшого розміру.

Kia опублікувала фотографії електромобіля Niro, які демонструють трохи інший дизайн передньої частини. Niro 2023 більше, ніж стара модель, з трохи довшою колісною базою, збільшеною шириною і довшим кузовом, що має забезпечити більше місця для пасажирів, а також додатковий вантажний простір. Його дизайн значною мірою запозичений у концепт-кара HabaNiro і пропонує цікаві можливості налаштування оздоблення салону: пропонується вісім кольорів кузова, шість варіантів кольору для контрастного оздоблення задньої стійки та три варіанти обробки для облицювання кузова.

Всередині Niro оснащений 10,3-дюймовим сенсорним екраном та цифровою панеллю приладів, як і багато інших нових моделей Kia. Поворотна ручка перемикання передач, що раніше зустрічалася тільки на Niro EV, тепер входить до стандартної комплектації та гібридних моделей.

Ми очікуємо, що Kia надасть більше інформації про гібридний кросовер для США в найближчі місяці, оскільки Niro спочатку надійде в продаж у Кореї, а пізніше цього року будуть і інші ринки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!