Компанія Ola опублікувала перші зображення свого електромобіля

Відповідними даними на своєму Twitter поділився генеральний директор марки Бхавіш Аггарвал.

0
104

В даний час компанія Ola займається виробництвом та продажем електричних скутерів. Проте найближчим часом фірма має намір зайти і на автомобільний ринок зі своїм дебютним електрокаром, який поки що не має імені. Зазначимо, що технічні характеристики новинки також не відомі.

Судячи з опублікованого зображення, новий електромобіль буде хетчбек невеликого розміру з футуристичним дизайном. Слід припустити, що новинка отримає один електромотор потужністю трохи більше 120 к.с. та батарею, однієї зарядки якої має вистачити на 200 – 250 кілометрів.

Очікується, що на індійському ринку новий електрокар матиме величезний попит. На думку генерального директора Ola, якщо користувач купив Tata Nexon EV  і скутер Ola  S1, то найімовірніше він придбає і електрокар Ola.

Варто сказати, що компанія розвивається досить швидко — нині керівництво займається залученням сторонніх інвестицій, і цього року марці вдалося отримати близько 200 мільйонів доларів. Таким чином, вартість Ola зараз становить приблизно 3 мільярди доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!