У мережі знову показали новий позашляховик Toyota Sequoia на реальних фото

0
285

Toyota Motor збирається представити нове покоління повнорозмірного рамного позашляховика Sequoia вже 26 січня, але за лічені дні до прем’єри у вільний доступ просочилися фотографії автомобіля без маскувальної плівки.

На додаток до раніше опублікованого промофото стали доступними ще три знімки. На одному з них можна розглянути передню частину автомобіля: вона уніфікована з повнорозмірним пікапа Tundra останньої генерації, яка пішла в серію в 2021 році.

Sequoia і Tundra мають спільні фари, капот і передні крила, але для позашляховика розроблений власний дизайн бампера і решітки з великим шестикутним малюнком.

На знімку ззаду помітні світлодіодні ліхтарі та встановлена ​​між ними пластикова накладка “під хром”.

Sequoia використовує рамну платформу пікапа Tundra. Від нього ж візьмуть гаму двигунів, тобто очікується 3,5-літровий бензиновий V6 з подвійним турбонаддувом (потужність – 389 к.с., момент, що крутить, – 649 Нм), а також гібридна система i-Force, де двигуну внутрішнього згоряння асистує електромотор , Сукупна потужність установки – 437 к.с., крутний момент – 790 Нм. Коробка передач – 10-ступінчастий “автомат”, привід – задній або повний.

Інші подробиці будуть доступні вже цього тижня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!