Lancia покаже новий розкішний кросовер Ypsilon

Актуальна модель Lancia Ypsilon пропонується у формі тридверного хетчбека. Перші покоління ґрунтувалися на Fiat Punto.

0
220

Актуальна модель збудована на основі Fiat Mini. Транспортний засіб давно потрібно було перезапустити. Кросовер на основі хетчу Ypsilon буде готовий у 2024 році, про це розповів виконавчий директор Lancia. Автомобільний художник показав, як виглядає нова машина.

Дизайн поточного хетчу створив Енріко Фуміа, автомобільний дизайнер, який подарував світові Alfa Romeo GTV та Spider з м’яким верхом. Сьогодні Ypsilon реалізується лише в Італії, хоча раніше у Європі щороку продавалося понад 100 тис. одиниць. Перший спад відбувся у 2002 році, коли реалізація скоротилася до 79 758 екземплярів.

Сучасна генерація Ypsilon була підготовлена ​​у 2011 році. Fiat теж має неприємну звичку ігнорувати машини, яким потрібно більше пильної уваги. Те саме можна сказати про Chrysler у США, який продовжує продавати 18-річну модель 300.

Однак завдяки злиттю Fiat Chrysler Automobiles та Groupe PSA, Lancia буде відновлено. Італійці мають намір перейти на абсолютно електричні машини. Головний виконавчий директор Лука Наполітано ствердно відповів на запитання щодо появи трьох нових моделей. Ypsilon має стати компактним кросовером і буде оновлений у 2024 році з гібридними та абсолютно електричними опціями.

Художник Бернхард Райхель вирішив зобразити Ypsilon як маленького кросовера. Проте не варто покладати великі надії на архітектуру STLA Small, тому що eCMP, які застосовуються в Peugeot e-2008, буде модернізовано у 2022 році, а STLA Small з’явиться у 2026 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!