Компанія Volkswagen показала мікроавтобус Volkswagen ID.Buzz на відео

0
121

На опублікованому відеоролику було показано закамуфльовані мікроавтобуси Volkswagen ID.Buzz марки, які виїжджають зі складального цеху.

Повноцінна прем’єра повністю електричного Volkswagen ID.Buzz має відбутися вже 9 березня цього року. Для підтримки інтересу до новинки німецький автовиробник опублікував відео, на якому показано, як закамуфльовані автомобілі виїжджають зі складальних ліній марки.

Журналісти розповіли, що дані автомобілі будуть відправлені до Іспанії для попереднього показу пресі. Після цього мають з’явитися нові дані про електричний ID.Buzz . Зовнішність електрокара не буде розсекречена до самої презентації моделі.

Очікується, що новий Volkswagen ID.Buzz пропонуватиметься у двомоторній повнопривідній версії потужністю 369 к.с. із запасом ходу до 600 км. Раніше повідомлялося, що обчислювальні блоки для новинки будуть розроблені компанією Nvidia .

Існує ймовірність того, що вже за кілька років німецький автовиробник почне використовувати електричні мікроавтобуси як безпілотні маршрутні таксі в Мюнхені та інших містах Німеччини.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!