Головна Авто ТОП-6 найдешевших японських кросоверів

ТОП-6 найдешевших японських кросоверів

0
75

Британські автоексперти назвали найдешевші японські позашляховики та кросовери. До рейтингу увійшли моделі Suzuki, Nissan, Toyota, Mazda, Honda та Subaru.

Про це пише інтернет-видання What Car?, передає «Апостроф» .

Suzuki Ignis

Прайсовий цінник – 14749 фунтів стерлінгів (550 954 грн.)

Незважаючи на свій невеликий розмір, машина відносно простора і продається з великою кількістю обладнання на додачу. Однак її їзда може бути сіпаною, а рульове керування невпевненим.

Nissan Juke

Прайсовий цінник – 19200 фунтів стерлінгів (717222 грн.)

Модель може похвалитися розумним інтер’єром, високим рейтингом безпеки та широкою комплектацією. Водночас автоексперти відзначили дерганну їзду та не надто хорошу інформаційно-розважальну систему.

Toyota Yaris Cross

Прайсовий цінник – 22515 фунтів стерлінгів (841 055 грн.)

Найменший позашляховик Toyota має вагомі аргументи проти багатьох своїх конкурентів, особливо якщо вашими головними пріоритетами є низькі експлуатаційні витрати та надійність.

Mazda CX-30

Прайсовий цінник – 23745 фунтів стерлінгів (887 002 грн.)

Фантастичне якість салону і тихі крейсерські манери – два плюси CX-30, але тіснота задніх сидінь, маленький багажник і двигун, який вимагає ретельного догляду для гарної роботи, є мінусами.

Honda HR-V

Прайсовий цінник – 27 960 фунтів стерлінгів (1044455 грн.)

Нова Honda HR-V – це універсальний, ефективний позашляховик з елегантним салоном і задніми сидіннями, що розумно складаються. Тим не менш, це більш дорога частина класу, і за ті ж гроші можна знайти більш практичний автомобіль.

Subaru XV

Прайсовий цінник – 28360 фунтів стерлінгів (1 059 397 грн.)

Якщо вам регулярно доводиться їздити бездоріжжям, ця модель стане найкращим вибором. В іншому випадку покупка та експлуатація машини може виявитися не надто вигідною.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.