У Мережі показали передсерійний кросовер Smart

0
113

Видання Carscoops розмістило шпигунські знімки першого кросовера Smart, що розробляється спільним підприємством Geely-Daimler.

Незважаючи на те, що прототип кросовера Smart одягнений у камуфляж, вже зараз видно, що товарний екземпляр буде схожий на концепт Concept #1 , показаний на торішньому Мюнхенському мотор-шоу. Знімки прототипу були зроблені в Китаї, де здійснюватиметься виробництво нових моделей Smart. Проте продаватимуться автомобілі не лише в КНР, а й у Західній Європі і, найімовірніше, на інших ринках світу. Остаточна назва майбутньої моделі поки що не була названа.

Судячи з фотографій, передсерійний кросовер має ті ж округлі форми, що й Concept #1 , а також аналогічні стилістичні рішення, на кшталт «парячих» задніх стійок даху та світлодіодної оптики на всю ширину корми машини. Однак деякі елементи стилістики поки що приховані, а деякі деталі серйозно змінені: на відміну від Concept #1 у серійного кросовера будуть звичайні, а не двері.

Планується, що за габаритами майбутній кросовер Smart буде ідентичний Concept #1 , чия довжина становила 4290 мм, ширина – 1910 мм, а висота – 1698 мм. Таким чином, розміри автомобіля будуть порівняні з актуальним кросовером Mercedes-Benz GLA . Поки невідомо, які саме силові агрегати отримає новий Smart , але вони будуть електричними. Прем’єру серійної моделі заплановано на 2023 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!