ТОП найкрутіших автомобілів 2022 року

Більшість марок з'явилися в 2022 році і є нові моделі. І їх є багато. 

0
816

До найкрутіших моделей машин належать:

«JAGUAR». Ця спортивна модель британської компанії має чудовий дизайн та вражає передовими технологіями. Модель має розкішний та просторий інтер’єр. Тут основний двигун є досить оновленим бутурбодизелем в 275 кінських силах. Її можна розігнати до 7 секунд;

“FERRARI PININFARINA SERGIO”. Її ціна становить три мільйони доларів. Найкраща риса машини – унікальний дизайн. Вона є однією із найдорожчих моделей, яку випустили італійською компанією за всю історію існування;

“ROLLS-ROYCE SWEPTAI”. Це одна з найдорожчих машин у світі. Машина була зібрана на приватне замовлення і отримала дизайн у стилі марки 30-х років минулого століття. Машина отримала найбільшу решітку радіатора в історії сучасних моделей, а задня частина цієї фірми надихнута формою кірки гоночних яхт.

“LUCID AIR”. Цей чотиридверний седан має акумулятор. Його кілька електромоторів дає достатньо кінських сил. Він може розігнатися із великою швидкістю за кілька секунд. Покупці зможуть вибрати версію, яка зменшить потужність кінських сил. Партія моделі такої фірми коштує 176 500 доларів. Це означає, що їх можна буде купити на аукціонах США.

“LEXUS RX”. Ця модель машини встановлює стандарти у класі люксових кросоверів. Вона йде з двигуном 6-об’ємної базової комплектації. Для любителів спортивної гри підійде варіант із покращеними підтримуючими сидіннями.

“BUGATTI CHIRON PUR SPORT”. Об’єм двигуна цієї машини становить 8 літрів, розгін – до 100 кілометрів за годину. Але, а найбільша швидкість 350 км;

“ASTON MARTIN VULCAN”. Модель цієї машини оснащена 7-літровим атмосферним двигуном потужністю 800 літрів за секунду.

“AURUS KOMENDANT”. Позашляховик цієї моделі має достатній профіль. Якщо говорити про кузов, то її оформлено як і передню частину. Як і інші моделі, цей бренд побудований на єдино модульній платформі. У моторі позашляховик призводить до 5-літрового об’єму з подвійним наддувом. Він працює у зв’язуванні дев’ятиступінчастим автоматом та високовольтною батареєю. Серійна технологія позашляховика запланована на кінець місяця.

“MERCEDES-BENZ EQS”. Цей флагманський седан з’явився у 2022 році. Він оснащений високотехнологічною системою фільтрації повітря, за допомогою якої можна очистити повітря у салоні. Ціна цієї моделі становить 102310 доларів.

“ELECTRA MECCANICA SOLO”. Модель цієї машини, розроблена компанією з Ванкувера та одномісний триколісний електромобіль із запасом входу до 160 миль. Два колеса розміщені попереду, а одне – на конічній задній частині машини. Вона коштує 18 500 доларів.

“KOENIGSEG REGERO”. Машину цієї моделі випустили у 2017 році. Вона має гарну зовнішність з описом та сучасним технічним оснащенням. 1994 року цю компанію розробив шведський механік Крістіан Фон Кенігсегг. Машина має гібридну установку з 5-літровим турбомотором, що розвиває 1100 кінську силу. Крім того, є додаткові електричні агрегати.

“BMW I4”. Така модель пропонує електричний GRAN у двох варіантах. Вона коштує 55 400 доларів і розрахунковий запас ходу за оцінками BMW до 482 кілометри. Його стартова ціна становить 65 900 доларів.

“ELECTRA MECANICA SOLA”. Вона розроблена компанією з Ванкувера та має одномісний триколісний електромобіль із запасом ходу до 160 миль. Її колеса розміщені попереду, і вона коштує 18500 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!