Компанія Ford представила новий Mondeo – фото

0
134

Компанія Ford представила седан Mondeo п’ятого покоління спеціально для Китаю.

Так, передня частина Mondeo п’ятого покоління має безліч гладких та горизонтальних ліній, які плавно переходять через весь кузов та візуально з’єднуються в одній точці – у задньому спойлері. Виштампування дверних панелей надає седану скупа, спортивний вигляд. Вузькі світлодіодні ДХВ, об’єднані між собою світлодіодною смужкою, що світиться, візуально роблять авто ширше, а радіаторні грати виконані з хромованих 3D-осередків оптимально вписуються в загальний стиль новинки. Передня оптика розташована окремим блоком на середній лінії незвичайного переднього бампера зі складною формою повітрозабірника. Також варто окремо згадати «скульптурний» капот із вертикальними ребрами твердості, що надають йому візуально опуклий вигляд.

Довжина нового Ford Mondeo – 4935 мм (мм), ширина – до 1875 мм, висота – до 1500 мм, колісна база – 2945 мм.

Під капотом Mondeo для ринку Китаю – 2,0-літровий турбодвигун EcoBoost потужністю 246 кінських сил у парі з 8-ступінчастою АКПП. У салоні очікується система мультимедіа із великим екраном шириною 1,1 м.

Повністю розсекретити новий Mondeo ринку Китаю, компанія Ford повинна до кінця першого кварталу 2022-го. Виробництво буде налагоджено на підприємстві Changan Ford. Також за попередньою інформацією, з’явиться версія ST-Line .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!