Опубліковано перші офіційні фото кросовера Renault Austral

Фотографії було опубліковано прес-службою автовиробника.

0
209

Сьогодні прес-служба компанії Renault опублікувала перші офіційні знімки нового кросовера Austral. Зрозуміло, до прем’єри повністю автомобіль ніхто не покаже, проте до фотографій свій коментар дав директор із дизайну Жіль Відаль.

Головний дизайнер охарактеризував зовнішній вигляд новинки, як «елегантний та технологічний». Розробники спробували відобразити у зовнішності моделі характерні риси марки та надати їй сучасного та вишуканого вигляду.

«У Renault Austral використані яскраві елементи дизайну, які створюють динамічний та елегантний вигляд. Висока якість автомобіля видно з першого погляду. Ми зменшили зазори між кузовними панелями і покращили припасування деталей, що відразу ж дає нове сприйняття», — заявив Відаль.

Крім цього новий Renault Austral виділятиметься в потоці своїми фарами та задніми ліхтарями. У передній частині машини С-подібні блоки фар сходяться до логотипу марки. Вперше щось подібне можна було побачити на моделі Megane E-Tech Electric.

Нагадаємо, за попередніми даними, моторна гама Renault Austral буде представлена ​​гібридними силовими установками. Так, молодше виконання отримає «м’який» гібрид на базі 1,3-літрового турбомотора, середній варіант матиме 48-вольтовий стартер-генератор, а топове виконання отримає систему PHEV з віддачею в 200 к.с. Прем’єра новинки очікується навесні цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!