ТОП-6 жіночих автомобілів 2022 року

0
366

Час не стоїть на місці, росте і прискорюється ритм життя. І жінки вже не обмежують себе. У наші дні вигляд жінки за кермом став уже буденністю. Але все ж таки деякі автомобілі більше підходять для жінок. Пропоную розглянути деякі з них.
Список автомобілів, що найбільш підходять для жінок:

  1. Ravon R2.
  2. Міні Cooper.
  3. Toyota Land Cruiser.
  4. Porsche Cayenne.
  5. Fiat 500.
  6. KIA Rio.

Ravon R2

Невелика, маневрена машинка. Дуже елегантно виглядає. Добре слухається керма і має непогану маневреність. Саме для міської жінки. Адже завдяки своїм розмірам впевнено вписується в потік машин. Їй не страшні будь-які морози, заводиться без проблем. Економічна у вживанні бензину, чудово їздить на 92-му.

Міні Cooper

Найперший автомобіль цієї марки був виготовлений у 1961 році. Він вважається машиною для молоді. І прекрасній підійде молодій та впевненій у собі жінці. Це дуже комфортна машина, має великий багажник та затишний салон. Чудово слухається кермо. А завдяки розмірам дуже легко припаркуватися.

Toyota Land Cruiser

Один із найнадійніших автомобілів. Довгий час може працювати без поломок. Найбільше підходить для мам із дітьми. Має місткий салон та великий багажник. Висока підвіска дозволяє користуватись ним і на бездоріжжі. Для тривалих подорожей підійде ідеально та зробить їх комфортними та приємними. Одним з мінусів є велика витрата бензину, але це окупає його місткість та об’ємність.

Porsche Cayenne

Може залучити ціною на автомобіль б/у. Характеристики все на висоті. Обслуговування щодо недороге. Комфортний та надійний. У ньому впевнено почуваєшся на дорозі, легко слухається керма. Легкий у русі, незалежно від того, один ти перебуваєш у машині або салон повний. Салон дуже зручний про комфортабельний. Все, що потрібне під рукою. Відрізняється гарною прохідністю. На будь-якій дорозі рухається м’яко, завдяки високій підвісці. Зовнішній вигляд також на висоті. Запчастини дешевші, ніж для аналогічних автомобілів.

Fiat 500

Приваблює своєю оригінальною конструкцією, що відрізняється від інших. Незважаючи на невеликі розміри, має два двоциліндрові двигуни і хорошу систему охолодження. Є моделі з верхом, що забирається. Багажник невеликий, але головне увійде. Має гарне зчеплення з дорогою та добре розвиває швидкість. Маневреність на висоті, що дозволяє почуватися не гірше, ніж у позашляховику

KIA Rio

Невелика та надійна. Саме те, що потрібне для жінки. Проста в обслуговуванні. Піч у наші морози справляється ідеально. Легко заводиться навіть у – 35. Упевнено почувається на трасі навіть за швидкості 150 км. Економічна витрата бензину. Дешева в обслуговуванні. Якісне лакофарбове покриття. У багажнику є прикурювач, що дозволяє підключити холодильник.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!