У результаті дослідження американське аналітичне агентство підрахувало індекс задоволеності. Головним критерієм для формування рейтингу було бажання власника знову придбати аналогічний автомобіль. Лідерами анти-ТОПу виявилися моделі американських та японських брендів.

Єдиним представником корейського автопрому в списку автомобілів, що найбільш розчаровують, виявився корейський седан Kia Forte (Cerato/K3), який посів десяту позицію. Усього 47 відсотків власників цієї чотиридверки відповіли, що хотіли б купити його знову. Аналогічний результат продемонстрував Cadillac XT4, за яким розташувалися одразу три моделі: Jeep Renegade, Jeep Compass та Infiniti QX50 (46%).

На п’ятому рядку розташувався Nissan Rogue Sport (він же Nissan Qashqai). Знову цей кросовер обрали б лише 42 відсотки респондентів. Четвертим став Infiniti Q50 з результатом 40%, а трійку лідерів антирейтингу відкрив Chevrolet Trax (37%).

Дві перші позиції дісталися американській та японській SUV-моделям: Ford EcoSport та Toyota C-HR – придбати знову ці автомобілі виявили бажання лише 30% та 29% власників відповідно.