Назвали переможців конкурсу «Автомобіль року» у США

0
130

У США назвали переможців конкурсу “Автомобіль року”. Сенсацією конкурсу стало те, що жоден із переможців не був електричним автомобілем.

Переможцем у номінації “Легковий автомобіль” став новий седан Honda Civic. На другому місці – хетчбек Volkswagen Golf восьмого покоління, а на третьому – електрокар Lucid Air.

Найкращим позашляховиком став Ford Bronco . У фінал цієї номінації також вийшли Genesis GV70 та електричний Hyundai Ioniq 5 .

У номінації “Truck of the Year” переміг пікап Ford Maverick . За ним слідують новий Hyundai Santa Cruz та електричний Rivian R1T .

Результати конкурсу підтверджують нещодавнє дослідження агентства Deloitte, яке показало, що лише 5% американців готові відмовитися від машин із ДВЗ на користь електрокарів.

Варто зазначити, що після перемоги у конкурсі «Автомобіль року» моделі-лідери та номінанти стають більш популярними серед покупців. Продажі цих моделей суттєво збільшуються. Оскільки серед українців дуже популярно привозити автомобілі з Америки, то можна припустити, що незабаром на дорогах в Україні побільшає саме вище згаданих моделей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!