Авто

Позашляховик Subaru Forester отримав нове «обличчя»

Share

Subaru поновлює Forester. Оновлений Subaru Forester отримує абсолютно нову передню частину, а також зазнає різноманітних дрібних змін.

Forester – важлива модель для Subaru . З моменту появи першого покоління в 1997 році в Європі було продано трохи менше 360 тисяч автомобілів п’яти поколінь. Це непогана цифра для такого відносно невеликого європейського бренду, як Subaru . Поточна модель датується 2018 роком і зараз відбувається досить ретельний рестайлтинг.

Швидше за все, зовнішність оновленого Subaru Forester видасться вам знайомою. У Японії позашляховик вже був оновлений у середині 2021 року, а у Сполучених Штатах у Forester вже новий фронт. Європейська версія дуже схожа на свого іноземного брата. Зміни можнасміливо назвати кардинальними.

Отже, Forester отримує абсолютно нову передню частину з новою решіткою радіатора зі зміненою компоновкою та новими фарами. С-подібний світловий підпис, характерний для моделей Subaru , збережений, але форма фар зовсім інша. З основних блоків збереглася частина фари, що йде у переднє крило, а це означає, що Subaru потрібно було лише підігнати під нові форми передній бампер. З цієї нагоди дизайн переднього бампера також абсолютно новий. Ззаду нічого не змінюється, навіть бампер лишається без змін.

Subaru привносить у Forester низку нових пасивних та активних систем безпеки. Наприклад, автоматичне екстрене кермо є новим, як і адаптивний круїз-контроль з активним помічником по смузі та запобіганням виїзду зі смуги руху. Система попереднього гальмування була розширена і тепер робить все можливе на перехрестях, щоб уникнути зіткнень. Відтепер ви можете використовувати жести для регулювання таких речей, як температура.

За словами Subaru , шасі та рульове управління були ретельно відшліфовані. Як і раніше, Subaru буде запущений у Європі як гібридний e-Boxer . Як повідомляє автовиробник, якщо ви встановите цю силову установку в режим керування S, трансмісія CVT поводитиметься більш чутливо. Subaru також привносить у палітру позашляховика кілька нових кольорів кузова. Інформаційно-розважальна система Forester тепер підтримує Apple CarPlay та Android Auto.

Ціни та специфікації для європейського ринку з’являться пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Subaru

Останні записи

В Україні впали ціни на пальне після рекордного підвищення

Ціни на бензин, дизпаливо та автогаз знизилися станом на початок травня. Про це пише "Хвиля"…

04.05.2024

Названо найнадійніші автомобілі Toyota у 2024 році

За останні 80 років компанія Toyota заслужила репутацію виробника одних із найнадійніших автомобілів, а її…

04.05.2024

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024