Позашляховик Subaru Forester отримав нове «обличчя»

0
2199

Subaru поновлює Forester. Оновлений Subaru Forester отримує абсолютно нову передню частину, а також зазнає різноманітних дрібних змін.

Forester – важлива модель для Subaru . З моменту появи першого покоління в 1997 році в Європі було продано трохи менше 360 тисяч автомобілів п’яти поколінь. Це непогана цифра для такого відносно невеликого європейського бренду, як Subaru . Поточна модель датується 2018 роком і зараз відбувається досить ретельний рестайлтинг.

Швидше за все, зовнішність оновленого Subaru Forester видасться вам знайомою. У Японії позашляховик вже був оновлений у середині 2021 року, а у Сполучених Штатах у Forester вже новий фронт. Європейська версія дуже схожа на свого іноземного брата. Зміни можнасміливо назвати кардинальними.

Отже, Forester отримує абсолютно нову передню частину з новою решіткою радіатора зі зміненою компоновкою та новими фарами. С-подібний світловий підпис, характерний для моделей Subaru , збережений, але форма фар зовсім інша. З основних блоків збереглася частина фари, що йде у переднє крило, а це означає, що Subaru потрібно було лише підігнати під нові форми передній бампер. З цієї нагоди дизайн переднього бампера також абсолютно новий. Ззаду нічого не змінюється, навіть бампер лишається без змін.

Subaru привносить у Forester низку нових пасивних та активних систем безпеки. Наприклад, автоматичне екстрене кермо є новим, як і адаптивний круїз-контроль з активним помічником по смузі та запобіганням виїзду зі смуги руху. Система попереднього гальмування була розширена і тепер робить все можливе на перехрестях, щоб уникнути зіткнень. Відтепер ви можете використовувати жести для регулювання таких речей, як температура.

За словами Subaru , шасі та рульове управління були ретельно відшліфовані. Як і раніше, Subaru буде запущений у Європі як гібридний e-Boxer . Як повідомляє автовиробник, якщо ви встановите цю силову установку в режим керування S, трансмісія CVT поводитиметься більш чутливо. Subaru також привносить у палітру позашляховика кілька нових кольорів кузова. Інформаційно-розважальна система Forester тепер підтримує Apple CarPlay та Android Auto.

Ціни та специфікації для європейського ринку з’являться пізніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!