Nissan Leaf визнано найдоступнішим електрокаром 2022 року

Про це повідомляє портал Inside EVs.

0
153

2022 ще не встиг толком початися, а деякі видання вже роблять прогнози. Так, на думку американських журналістів, найдоступнішим у США електрокаром цього року стане Nissan Leaf. Зрозуміло, прогноз робиться з поправкою на різні послаблення та бонуси від держави та урядів штатів.

Проте, незважаючи на скорочення моделей електромобілів, які підпадають під дію пільг, багато електричних машин цього року можна буде придбати за ціною, нижчою за 30 000 доларів. У цей список можуть потрапити такі електрокари, як Mini Cooper SE, Hyundai Kona EV і Nissan Leaf.

Найдоступнішим автомобілем із цього списку в США вважається саме Leaf, базова версія якого оцінюється в 27 400 доларів. Цей електрокар оснащується 147-сильним електромотором та батареєю на 40 кВт/год, чого має вистачити приблизно на 250 кілометрів пробігу за стандартом EPA.

При цьому не можна забувати про тренд на екологічно чисті автомобілі, який в найближчому майбутньому, як очікується, призведе до появи більш доступних моделей. Однак у 2022 році нічого нового та доступного з’явитися не повинно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!