Електрокар Volkswagen ID.4 2022 модельного року трохи оновиться

Автомобіль отримає додаткову комплектацію.

0
108

Модель електричного кросовера Volkswagen ID.4 продається на ринку США вже рік. За цей час виробник переглянув деякі моменти та збирається випустити оновлену модель вже у 2022 році. Так, повідомляється, що кросовер отримає нову доступнішу модифікацію з батареєю меншої ємності, вартість якої буде починатися з позначки в 35 000 доларів.

Зазначимо, що зараз Volkswagen ID.4 оцінюється в 41 955 доларів. За ці гроші клієнт отримує задньопривідний кросовер з одним електромотором на 201 л. При цьому версія з двома двигунами та повним приводом оцінюється як мінімум у 50 135 доларів.

Зазначимо, що ємність акумулятора нової базової версії не відома. Проте представник виробника натякнув, що запас ходу вкладатиметься в діапазон від 380 до 420 кілометрів. Крім іншого, кросовери, зібрані в 2022 році, отримають підтримку потужнішої 135-кіловатної зарядки, а також оновлене програмне забезпечення.

Також представник Volkswagen розповів, що Volkswagen ID.4 2022 модельного року будуть оснащуватися батареями виробництва SKI, а не LG Chem. З чим це пов’язано – не повідомляється. Нарешті, оновлена ​​модель отримає трохи переглянуту центральну консоль, однак, що саме в цій частині автомобіля буде змінено, не повідомляється.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!