Dacia показала “вбивцю” Sportage та Karoq: фото та характеристики нового кросовера

0
177

З 2022 року румунський автобренд Dacia, який продав найбільше нових автомобілів у Франції, особливо марки Sandero, запустить нову флагманську модель Bigster і вийде в сегмент великих кросоверів.

Автоексперти вважають, що в Європі складуть велику конкуренцію Bigster такі автомобілі як: Kia Sportage, Skoda Karoq і Volkswagen Tiguan.

З переваг нового повнорозмірного кросовера – це 1,3-літровий 4-циліндровий бензиновий турбомотор TCe 130, а платформа CMF-B, на якій базуватиметься авто, відкриває широкий спектр бензинових, дизельних, гібридних силових установок.

Bigster буде доступний найближчими роками з біпаливним мотором, який працює і на бензині, і на зрідженому газі. Гібридна силова установка буде у вигляді 1,6-літрового бензинового мотора, а також електромотора, що разом віддаватиме 138 кінських сил.

Також новий кросовер від автокомпанії Dacia матиме 4,6 метра завдовжки і отримає просторий, комфортний салон. Модельний ряд буде починатися з 1,0-літрового 90-сильного двигуна. Загалом ближче до 2025 року компанія має намір вивести на ринок три моделі позашляховиків.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!