Дорогі в обслуговуванні: ТОП-5 автомобілів, які розорять будь-кого

Німецькі автомобілі є одними з найдорожчих в обслуговуванні та утриманні.

0
1024

Автомобільні експерти склали список машин, які дорогі в обслуговуванні вже одразу після сходу з конвеєра. Про це повідомляє профільний ресурс ” Автопортал “.

БМВ

Німецькі автомобілі на сьогоднішній день є одними з найдорожчих в обслуговуванні та утриманні. Експерти підрахували, що господарі BMW в середньому за 10 років витрачають на ТО майже 18 тисяч доларів. Найдорожче власникам «баварця» обходиться заміна ГРМ та демпферного шківа коленвала.

Mercedes-Benz

Фахівці підрахували, що в середньому за 10 років їхні господарі витрачають на ремонт та інші операції близько 13 000 доларів. Щорічні витрати таким чином становлять понад 1000 доларів. У вітчизняних СТО дорожче за щасливих власників Mercedes-Benz «влітає» заміна ГРМ, заміна впускного колектора разом з колектором, а також заміна гальмівної рідини. Вдарять по кишені та заміна гальмівних колодок, а також зміна салонних фільтрів.

Cadillac

За 10 років утримання, господарі автомобілів даного виробника спускають на ремонт та технічне обслуговування 12500 доларів. Найгірше справи щодо цін пов’язані із заміною гальмівних колодок. Б’є по кишені прискорена заміна свічок та гальмівної рідини.

Volvo

Ситуація з автомобілями Volvo з огляду на вартість технічного обслуговування багато в чому нагадує ситуацію з Cadillac. За 10 років власники цієї марки витрачають на ремонт близько 12 тисяч доларів. Болючі проблеми у марки з точки зору ціни ТО ті ж: свічки, гальмівні колодки, гальмівна рідина.

Audi

Ще одна досить витратна сім’я автомобілів користується при цьому популярністю в Україні. За всіх численних переваг, вартість ТО – це не та річ, якою може похвалитися марка Audi. В середньому вітчизняні автомобілісти витрачають на авто цього виробника не менше 12 000 доларів за 10 років експлуатації. Якщо вартість першого ТО може коштувати близько 10 000 гривень, то за наступні доведеться заплатити у кілька разів більше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!