ТОП-10 найкращих моделей авто, щоби купити у 2022 році

0
865

Усім привіт! Британське видання Parkers.co.uk провело аналіз сучасного автомобільного ринку Європи і постаралося виокремити 10 найбільш вартісних, на їх погляд, моделей з різних класів. Тобто такі автомобілі, на які вам варто буде звернути увагу в новому, 2022 році.

Тут знайшлось місце і для гарячого хетчбека, і для компактного універсала, і для малого SUV, і для пари електрокарів! Середньорозмірний сімейний SUV від Kia та Land Rover також було включено до рекомендацій. Ми в uamotors ознайомилися з матеріалом і готові розповісти про деякі деталі рейтингу ТОП-10 автомобілів для покупки у 2022 році.

1. Skoda Enyaq

Skoda Enyaq поділяє схожі технології з іншими електромобілями, такими як Volkswagen ID.4 та Audi Q4. Проте чеський Enyaq перевершує обидвох. Не тільки тому, що він дешевший за початковою ціною і вартістю експлуатації, але й тому, що це більш привабливий ззовні та дещо універсальніший автомобіль.

2. Renault Clio

Новий Renault Clio здобув титул «найкращого автомобіля 2021 року» за версією Parkers.co.uk. Разом з тим, Кліо завоював звання «найкращий перший автомобіль» в рейтингу британського видання третій рік поспіль. Така висока оцінка французького суперміні заслужена – це автомобіль, який не тільки красивий на вигляд, але й хороший у водінні, добре обладнаний і за дуже хорошою ціною. І «по-реношному» комфортний на ходу!

3. Ford Puma

Торішній переможець номінації «малий сімейний автомобіль» зберігає актуальність і на 2022 рік. Puma успішно відбивається від конкурентів у цьому гарячому класі. Цей німецький Ford є стильним і якісним субкомпактним SUV, який пропонує ряд економічних бензинових двигунів, велике задоволення від водіння та достатньо практичності для сімейного життя.

4. SEAT Leon (універсал)

Просторість і стиль SEAT Leon в кузові універсал відіграють своє. Задні сидіння забезпечують багато місця як для дорослих, так і для дитячих крісел, і в цілому в салоні достатньо місця для зберігання речей. Ще краще, що ціна за цю практичність – це не їзда на понурому вені, бо Leon є стрімким, привабливим універсалом, який їздить так різко, як і виглядає.

5. Kia Sorento

Kia Sorento гарно оснащений, добре зібраний і повинен виявитися абсолютно надійним із 7-річною гарантією, яка підстрахує в разі чого. Ним легко керувати, і він поставляється з вибором економних двигунів, буде це традиційний дизельний, чи звичайний або plug-in гібрид, якщо ви хочете дійсно знизити експлуатаційні витрати або ж рахунки з податку на службовий автомобіль.

6. FIAT 500e

Повністю електричний ФІАТ 500 є непоганим вибором у сучасному світі. Сітікар поєднує стиль, новітні технології та максимальну легкість керування, не витрачаючи ні краплі бензину при цьому. Інтер’єр витончений і простий у використанні завдяки найсучаснішим технологіям.

7. Volkswagen ID.3

Якщо ви хочете електромобіль, який виглядає футуристично, але не робить вас відчуженим, ID.3 справляється з цим надзвичайно добре. Ви будете впевнені та сміливі за рулем Фольксвагена, при чому всі моделі підтверджують, що долають понад 320 км на повній зарядці. Якщо ж і цього не достатньо, то є потужніша версія, дальність ходу якої – вражаючі 525 км.

8. Land Rover Discovery Sport

Discovery Sport є досить прохідним та містким сімейним автомобілем. Існують навіть 7-місні версії цієї найдешевшої моделі марки Ленд Ровер, проте місця на третьому ряді буде вдосталь не всім. Бездротовий доступ до Інтернету в автомобілі, впевненість на пересічній місцевості та типова капітанська посадка з вікон роблять «Діско Спорт» легким вибором.

9. BMW 330e

BMW 330e належить до тих плаг-ін гібридів, які дарують максимальне задоволення та драйв під час водіння. На щастя, седан також налаштували і для комфортного та тихого круїзу, що робить «трійку» чудовим пожирачем кілометрів. Дорогий салон з великою кількістю високоякісних матеріалів і найкраща інформаційно-розважальна система на сьогодні роблять цей BMW 330e мало не переможцем в сегменті.

10. Toyota Yaris GR

От що хотілось би сказати про Тойоту Яріс GR, так це про бажання щиро повірити в її ажіотаж. За останні роки вийшло не багато спортивних автомобілів, які здатні подарувати настільки чисті та прозорі емоції від водіння. Той факт, що спортивний Яріс відносно доступний, робить японський гарячий хетчбек ще кращим. Його невеликий розмір означає, що він неймовірно легкий для паркування в місті і швидкий на трасі!

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!