Опубліковано перші зображення універсалу BMW i5 Touring

Новий п'ятидверний електрокар BMW може поповнити модельний ряд наприкінці 2024 року.

0
172

На даний момент німецький автовиробник працює над створенням нового седана BMW 5 series, а також його електричної модифікації. Також не виключено, що компанія розробляє універсал і його зелену версію BMW i5 Touring. Дизайнери видання motor.es вирішили уявити, як може виглядати електрифікована версія п’ятидверки п’ятої серії.

Зовнішність нового універсала німецької марки все ще не розсекречена, але дизайнери припускають, що екстер’єр новинки буде виконаний у стилі нового седана BMW 5 series , який поки що також перебуває в розробці.

Бмв i5 Touring. Рендери: motor.es

Автомобіль напевно матиме вузьку світлодіодну головну оптику, а у електрифікованої версії на місці решітки радіатора буде розташовуватися заглушка в тилі i4 і iX3. У нижній частині переднього бампера буде вбудовано кілька потужних повітрозабірників, а лючок, за яким ховається роз’єм для підзарядки батареї, розташували в лівому крилі. Очікується, що інтер’єр нових BMW 5 series та 5 series Touring не відрізнятиметься, а електричні модифікації зможуть похвалитися збільшеним простором для ніг водія та пасажира за рахунок відсутності центрального тунелю та плоскої підлоги.

BMW 530i Touring Luxury Line (G31) 2020 року

Як силова установка можуть запропонувати модифікації eDrive40 і eDrive45 з одним електромотором, а версія M50 буде рухатися парою електродвигунів (по одному на кожній осі). Максимальна потужність повнопривідної модифікації сягатиме 580 к.с. Харчуватимуться електродвигуни від літій-іонного акумулятора ємністю 120 кВт*год, який забезпечить запас ходу 700 км на одному заряді.

BMW 530i Touring Luxury Line (G31) 2020 року

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!