Tesla Model S стала першим електромобілем, який проїхав 1210 км

0
114

Американський розробник акумуляторів Our Next Energy (ONE) модифікував електромобіль Tesla Model S, встановивши в машину ємнішу акумуляторну батарею і встановивши новий рекорд по дальності ходу.

За даними, модифікована Tesla Model S має акумуляторну батарею ємністю 203,7 кВт•год. У результаті тесту дотримувалися середньої швидкості близько 88 км/год, а підсумковий пробіг одному заряді становив 1210 км. Експеримент тривав близько 14 години, все це проходило в Мічигані в грудні. Хоча швидкість 88 км/год не вважається характерною для високошвидкісних автомобілів, вона все одно набагато вища за швидкість руху в місті.

Компанія Our Next Energy називає цю нову акумуляторну батарею «Близнюки». Засновник і генеральний директор Муджиб Іджаз сказав:

«Ми сподіваємося прискорити зростання популярності електромобілів, усунувши занепокоєння про пробіг, який нині заважає більшості споживачів».

Джерело додає, що цей вид модифікованої батареї може не відповідати вимогам масового виробництва з точки зору безпеки та вартості.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!