Буде популярним серед українців: у Мережі показали новий позашляховик

1
1721

Вже розроблено дизайн Lada Niva нового покоління, яке з’явиться у продажу, як очікується, наприкінці 2024 року. Про це розповів президент АвтоВАЗ Ніколя Мор.

За його словами, дизайн нової Niva вже узгоджений, але він тримається у суворому секреті. Нову Ниву не показуватимуть публіці приблизно два роки, повідомляє today.ua .

Наразі підрозділи інжинірингу працюють над технічними аспектами Niva нового покоління. Підприємство готується до її серійного виробництва.

Раніше в Мережі показали таємничий позашляховик, накритий білою ковдрою. Затверджувалося, що під ним ховається прототип нового покоління Lada Niva. Перше зображення концепту майбутнього позашляховика показали ще на початку 2021 року, але залишається невідомим, наскільки воно відповідає тому, що з’явиться у продажу у 2024 році.

Зараз відомо, що Niva нового покоління коштуватиме від 12 000 до 16 000 євро. У 2025 чи 2026 році у продажу з’явиться Grand Niva. Вона від стандартної Ниви відрізнятиметься збільшеною колісною базою, а також обладнанням. Коштуватиме такий позашляховик приблизно від 20 000 євро.

Ніколя Мор заявив, що ці два нові позашляховики матимуть таку саму прохідність, як знаменитий Land Rover Defender. При цьому нову Lada Niva та Grand Niva планують продавати у Євросоюзі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!