Названо найочікуваніші автомобілі 2022 року

0
528

У 2022 році очікується безліч нових цікавих автомобілів. Ми вирішили згадати 7 новинок, які порадують автолюбителів цього року.

Acura Integra

Acura через 16 років вирішила відродити культову спортивну модель. Новий ліфтбек буде побудований на базі Honda Civic та оснащений 1,5-літровим 200-сильним турбомотором.

Alfa Romeo Tonale

Tonale стане прямим конкурентом Audi Q3 та BMW X2. Модель є другим кросовером від італійського виробника. Tonale має довжину 4,5 метра та оснащуватиметься гібридними, бензиновими та дизельними силовими установками.

BMW 7 Series

Нове покоління BMW 7-серії порадує автолюбителів зухвалим дизайном та новими технологіями. З чуток, у моделі вперше з’явиться повністю електрична силова установка із запасом ходу до 700 км.

BMW X8

BMW X8 стане новим флагманським кросовером баварського автовиробника. Нещодавно BMW вже показала однойменний концепт, який демонструє приблизний дизайн новинки. Відомо, що BMW X8 конкуруватиме з Aston Martin DBX і Lamborghini Urus, а топовий варіант оснащуватиметься 750-сильною гібридною установкою.

Maserati Grecale

Maserati Grecale стане прямим конкурентом Porsche Macan та BMW X3. Кросовер збудують на платформі Alfa Romeo Stelvio. Grecale буде оснащуватися двигунами потужністю від 280 до 510 к.с.

Mazda CX-60

Mazda CX-60 стане одним з п’яти нових кросоверів, які японська марка представить у найближчі три роки. Він увійде в преміум-сегмент з багатим оснащенням і якісним оздобленням салону. Топова версія отримає 3,0-літрові бензинові та дизельні двигуни потужністю до 400 к.с.

Polestar 3

Polestar 3 стане прямим конкурентом Tesla Model Y. Цей електричний кросовер від Volvo матиме запас ходу до 500 км і запропонує багате оснащення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!