Нові авто 2022 року в Україні: ТОП-10 очікуваних кросоверів

Найочікуваніші позашляховики та кросовери, які з'являться в Україні вже у 2022 році.

0
3633

З сьогоднішнього дня стартував новий 2022 рік. Передбачити буде він краще або гірше попереднього напевно неможливо, але вже зараз можна сказати, що 2022 стане багатим на автомобільні новинки від різних брендів.

«Bigmir) Авто» розповів про всі найцікавіші автомобілі, які будуть презентовані в Україні у найближчі пару місяців 2022-го.

Які нові машини вийдуть у 2022 році в Україні

Спочатку розберемося з новинками від корейського автопрому, які зайняли досить значну частину українського авторинку. 

  • Kia Sportage 2022

Без перебільшення оновлений Sportage 5-го покоління можна назвати найочікуванішою новинкою в Україні. Незважаючи на те, що замовлення дилери відкрили ще наприкінці 2021 року, повноцінно, модель вийде на український ринок у 2022 році. Очікується, що протягом 2022 року на український ринок вийде гібридна версія цієї моделі, яка вже доступна для «брата» Спортейджа – Hyundai Tucson. Очікуваний цінник автомобіля – від 20 тисяч євро.

  • Hyundai Ionic 5

Автомобіль був представлений ближче до кінця 2021, тому можна сміливо говорити, що він є новинкою 2022 року. В Україні цю машину вже можна придбати за 40 000 євро в базі та 55 тисяч євро у топовому виконанні. Електромобіль має досить дивне позиціонування, адже виробник заявляє його як електрокросовер, хоча за фактом це досить просторий, але все-таки хетчбек. Двигун може бути на 235 та 306 к/с, привід опціонально повний, а в базі – передній. Батареї вистачатиме на 480 км шляху. 

Які авто з’являться в Україні у 2022 році

Окремо варто поговорити про новинки від концерну Renault-Nissan-Mitsubishi

  • Renault Kadjar

Виробник пообіцяв, що цього року має вийти повністю оновлена ​​версія популярної моделі. Зразкове уявлення про майбутній автомобіль вже є, адже в мережі активно розповсюджують фото тестового прототипу. Очікується, що це буде безпечний сімейний автомобіль із двигуном на 1,2 літри. Водночас, автолюбителів має приємно порадувати ціна, яка буде на рівні 25 тисяч доларів.

  • Renault Captur

Оновлена ​​модель одного з найменших кросоверів Renault вже доступна для покупки в Україні із цінником від 20 000 доларів. У новому дизайні авто побільшало схоже на хетчбек, але виробник досі позиціонує модель, як мініатюрний кросовер.

  • Nissan Qashqai 2022

Однією з найочікуваніших новинок від Nissan у 2022 році стала модель Qashqai, яка отримала повністю оновлений дизайн та зовнішність. Платформа залишилася старою, хоч і отримала можливість установки на автомобіль нової гібридної силової установки. Авто вже доступний для покупки в Україні за ціною від 26 тисяч доларів. 

  • Nissan X-Trail

Легендарний середньорозмірний кросовер від Nissan у 2022 році має змінити покоління на четверте. Відомо, що автомобіль був збудований на базі Nissan Rogue. Яких-небудь подробиць про моторну гамму, комплектації або ціну в Україні поки що немає. 

Новинки авто 2022 в Україні

  • Mitsubishi Outlander

Одна з найпопулярніших моделей кросоверів в Україні також отримає оновлення у 2022 році. Так, авто 4-го покоління вже продаються на деяких світових ринках, але в Україні поки що недоступні для покупки. Про ціни, комплектації та мотори поки що немає жодної інформації.

  • Toyota BZ4X

Однією з найочікуваніших новинок від японців має стати електрокросовер, який має зайняти нішу RAV4 у світі електромобілів. Відомо, що автомобілі розробляли разом з компанією Subaru. Автомобіль дуже футуристичний дизайн у стилі C-HR, а також останні версії систем та асистентів у салоні. Точної дати поставок в Україну, а також зразковий порядок цін поки не повідомляють.

  • Land Rover Range Rover 2022

Цей автомобіль є однією з найочікуваніших новинок преміум-сегменту в Україні. Автомобіль поки що доступний за замовленням за ціною від 150 тисяч доларів. Поки що до замовлення доступні тільки бензинова і дизельна версія, але вже в 2022 році повинен буде з’явитися гібрид PHEV. Цілком електричний Range Rover у новому поколінні обіцяють не раніше 2024 року.

  • BMW IX

Цей автомобіль став справжнім поворотним моментом для всіх фанатів марки, адже це перший повністю електричний кросовер BMW, який вже доступний для покупки в Україні. Цінник на авто стартує від 67 тисяч доларів. Автомобіль має силову установку на 326 кінських сил та обіцяний запас ходу 630 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!