Вживану Tesla Roadster готові купити за ціною нової Model S

0
231

На сайті Bring A Trailer відбуваються торги за десятирічний Tesla Roadster, пробіг котрого становить лише 2090 кілометрів. За 4 дні до кінця аукціону ставки досягли 93 000 доларів – приблизно стільки ж (94 900 доларів) у Штатах коштує новий ліфтбек Model S, оснащений двома електромоторами потужністю 680 кінських сил.

Roadster, що продається, був придбаний у листопаді 2011 року батьком нинішнього власника. У травні 2017 року машина перейшла до другого господаря. Автомобіль майже не експлуатувався, тому його стан близький до ідеального.

Автомобіль виконаний в комплектації Sport – це означає, що у нього є амортизатори та стабілізатори поперечної стійкості з системою налаштування, а також гальма AP Racing c перфорованими гальмівними дисками Brembo. Серед інших особливостей машини можна виділити колір кузова Radiant Red, мультимедіа Alpine з навігатором, сидіння з підігрівом, а також камеру заднього виду.

Roadster першого покоління оснащений єдиним електродвигуном змінного струму, встановленим на задній осі. Його віддача становить 292 кінські сили та 400 Нм. Електроенергію двигун отримує від батареї ємністю 53 кВт·год.

Оригінальна Tesla Roadster випускалася з 2008 по 2012 рік у Каліфорнії на шасі Lotus Elise другої генерації. У 2010 році Roadster пережив рестайлінг, який приніс трохи інше оформлення передньої та задньої частини.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!