У США з’явився у продажу новий люксовий кросовер Maybach з перебитим VIN

З молотка в Нью-Джерсі піде практично новий Mercedes-Maybach GLS 600 із двоколірним кузовом та інтер'єром у білому відтінку.

0
1015

Основний аспект даного кросовера, це пошкоджений або зовсім знищений VIN-номер, через що новий власник машини може зіткнутися з проблемами при постановці авто на облік. Достовірно історія цього «Майбаха» невідома.

Експерти припускають, що машину викрали, а потім знайшли та віддали страховій фірмі, яка, у свою чергу, відшкодувала збитки господарю і тепер має намір продати його.

Цінник такого кросовера “із салону” дорівнює 190 000 доларів (більше 5 млн гривень), проте через “перебитий” VIN-номера він буде проданий на аукціоні в півтора рази дешевше.

Але в будь-якому випадку, у нового господаря машини буде вибір: відновити VIN на основі документів, що збереглися, або ж перепродати «Майбах» дорожче, тільки вже в іншій країні. Зазначимо, що жодних проблем у технічному оснащенні машина не має.

У рух кросовер наводить ще не обкатаний 4,0-літровий бензиновий V8 з віддачею 557 к.с., який поєднується з 22-сильним стартер-генератором EQ Boost та 9-ступінчастим “автоматом”. Крім цього, є повний привід і пневмопідвіска.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!